Siedzę sobie przy kompie i odrabiam zaległości z tygodnia. Nikogo w biurze, mogę puścić ulubioną muzyczkę tak głośno jak chcę, popijać pszenicznego Obołonia i warzyć alta w kuchni, szykując się do klasztorniaczka (tj. psychicznie bo poprzedni skwaśniał). Kurde podoba mi się, ja tak chcę na co dzień.
W pracy bywa przyjemnie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham... odrabiam zaległości z tygodnia. ... Kurde podoba mi się, ja tak chcę na co dzień.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamSiedzę sobie przy kompie i odrabiam zaległości z tygodnia. Nikogo w biurze, mogę puścić ulubioną muzyczkę tak głośno jak chcę, popijać pszenicznego Obołonia i warzyć alta w kuchni, szykując się do klasztorniaczka (tj. psychicznie bo poprzedni skwaśniał). Kurde podoba mi się, ja tak chcę na co dzień.
Ja na ten przykład wolałbym o tej porze nie być w robocie.
Comment
-
-
Ja spędzam ostatnio po 12 godzin mniej więcej. I w sobotę byłem kilka godzin. W najbliższą środę zaczyna się audit certyfikacyjny na ISO 9001.
Ale nie narzekam jak niektórzy ePrezesi...
Najprawdopodobniej za tydzień będę bogatszym człowiekiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyAle co to za robota, w której nie dość że można piwo pić, to jeszcze je warzyć w biurowej kuchni?Last edited by Mistrzu; 2006-10-01, 08:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuChyba Seta pracuje w Danii bo w Polsce nie można pić w pracy (nawet jednego piwa) pod karą dyscyplinarki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuChyba Seta pracuje w Danii bo w Polsce nie można pić w pracy (nawet jednego piwa) pod karą dyscyplinarki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuChyba Seta pracuje w Danii bo w Polsce nie można pić w pracy (nawet jednego piwa) pod karą dyscyplinarki.
Pisałam to ja, pijacz wina w pracyMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Może i w pracy bywa przyjemnie, ale tylko w takie dni jak dziś - pusto, cisza, spokój, można zajarać przy biurku i popiwkować...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Co do picia u mnie to odpada w 100% - czasami na lekkim kacu boję się afery, że o porządnym kacu nie wspomnę...
Kiedyś było inaczej - kilka lat temu to była młoda firma, gdzie większość rozpoczynała karierę i normalne było, że np. zrywamy się o 14:00 i jedziemy pod browar w Zwierzyńcu...
Ech... Teraz sami menedżery... Sam się czepiam... ech...
Comment
-
Comment