Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
W pracy bywa przyjemnie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireWszytsko można. Byleby nie stracić rozsądku i takie tam.
Pisałam to ja, pijacz wina w pracy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta...
Ale nie narzekam jak niektórzy ePrezesi...
Najprawdopodobniej za tydzień będę bogatszym człowiekiem...
dziś też byłem w pracy i mimo, że byłem sam (bez przełożonego) musiałem zrobić co miałem zadane.Last edited by e-prezes; 2006-10-01, 19:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesdziś też byłem w pracy i mimo, że byłem sam (bez przełożonego) musiałem zrobić co miałem zadane.Last edited by kot_z_cheshire; 2006-10-01, 19:12.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHmm..Ale chyba to normalne, prawda? Że szef nie musi nad Tobą stać, żebyś wykonywał swoje obowiązki? Tak mi się zawsze wydawało
Comment
-
-
Ja mam w pracy zawsze bardzo przyjemnie.
Sofa jest, można się nawet zdrzemnąć, piwa nikt mi nie zabrania pić, przychodzą tylko ci, których chcę widzieć, jak nie chcę, to mogę w ogóle nie iść do pracy, mogę wychodzić z niej, kiedy mi sie podoba, biuro mam urządzone po swojemu, nikt mi nic nie narzuca... Każdy może tak mieć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa mam w pracy zawsze bardzo przyjemnie.
Sofa jest, można się nawet zdrzemnąć, piwa nikt mi nie zabrania pić, przychodzą tylko ci, których chcę widzieć, jak nie chcę, to mogę w ogóle nie iść do pracy, mogę wychodzić z niej, kiedy mi sie podoba, biuro mam urządzone po swojemu, nikt mi nic nie narzuca... Każdy może tak miećLast edited by e-prezes; 2006-10-01, 19:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezestylko nie każdy na nie zarobi
Comment
-
-
Wiesz co, e-prezesie, żal mi Ciebie, takie głupoty wypisujesz. Moja branża przede wszystkim jest bardzo obciążona konkurencją, więc lekko nie jest. Ale nie narzekam, tak jak Ty, tylko robię co mogę, żeby wyjść na swoje, zamiast jęczeć.
Comment
-
-
Ja to mam fajna pracę od niedawna
Siedzę całymi dniami na Browar.biz, pakuje sobie chmiel i słód jak ktoś zamówi, jeżeli nie muszę nigdzie jechać to popijam sikacze domowe browarbizowiczów, dzwonię po dziesiątkach firm szukając towaru w dobrej cenie, wysyłam maile, wymyślam promocje dla forumowiczów i mam marzenia, że kiedyś mi to zysk przyniesie
W pracy bywa przyjemnie
Comment
-
Comment