turecka kafejka pelna murzynow dziwnie na mnie patrzacych gdzies na przedmiesciach Brukselii
Najdziwniejsze miejsce, z jakiego pisaliście na forum:-)
Collapse
X
-
Ja może nie pisałem ale zaglądałem na forum z komputera w hostelu w Pekinie.
O ile mnie pamięć nie myli będąc w Bejrucie też przeglądałem forum .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
W sali informatycznej podczas kolokwium.
A dokladnie na kolokwium z edytora tekstu, jednym z zadań bylo wklejenie zdjęcia jakiegoś zwierzaka.
Dlugo nie myśląc wyszukałem w browarowej galerji Żubra.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Wszystkich bezprzewodowych zapraszam do Katowic do Spiża (sprawdzone) i do Bierhalle (jeszcze niesprawdzone, ale też podobno działa).
Hot spoty to niezła rzecz !Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Wlasnie pisze z hotelowego dostepu w Ammanie, dziwne i dalekie bo nie spodziewalem sie ze ze akurat w tym hotelu cos bedzie. Pozdrawiam i ruszam dalej w drogeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Dwa tygodnie temu jak przyjechał do mnie na weekend kolega z akademika , bardzo chciał zobaczyć "największą dziurę w Polsce" więc zabrałem go na taras widokowy KWB Bełchatów :http://www.fotografie.owe.pl/zdjecia...chatow-36.jpeg
A że licytował coś na allegro ja w między czasie pobieżnie przejżałem sobie forum.
Zdrowie internetu bezprzewodowego Oby ceny taniały a jakoś rosłaOstatnia zmiana dokonana przez granat862; 2008-08-31, 15:29.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedzi:[url]... przejżałem ...:
"PrzejRZałem"
I nie musisz dziękowaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzi
I nie musisz dziękować
Twoje zdrowieSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
poczekalnia na dworcu autobusowym Busáras w Dębku chyba Niby dla szukających info o rozkładzie jazdy ale ja przerzuciłem na brobiza Powiniem ustawić jako domyślną stronę główną.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzipoczekalnia na dworcu autobusowym Busáras w Dębku chyba Niby dla szukających info o rozkładzie jazdy ale ja przerzuciłem na brobiza Powiniem ustawić jako domyślną stronę główną.MM961
4:-)
Comment
-
-
nie miałem wtedy potrzeby grafologicznej ejakulacji na forum ale klawka była więc myślę iz po zalogowaniu dał bym radę skreslić jakiegoś posta.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment