Ostatnio przeszłam na zawodowstwo w wymienionych przeze mnie sportach.
Aż wy lenie jesteście! [ było: Śrutownik ]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireOstatnio przeszłam na zawodowstwo w wymienionych przeze mnie sportach.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Nie, ale mam w planach zakupienie łóżka na kółkach..Nie będę się wtedy wybijała z ćwiczebnego rytmu na rzecz dojazdów na turnieje itepe.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie, ale mam w planach zakupienie łóżka na kółkach..Nie będę się wtedy wybijała z ćwiczebnego rytmu na rzecz dojazdów na turnieje itepe.
Takie łóżko jak w szpitalach?Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-CTakie łóżko jak w szpitalach?
Comment
-
-
teraz trzeba zimówki na te sportowe kółka sportowe slicki mogą być bardzo niebezpieczne na mokrych nawierzchcniach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonA ile na tym zarabiasz?
A takie sportowe kółka przy łóżeczku..Jejku!!! I z piskiem i swądem palonej gumy na skrzyzowaniach....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireProblem w tym, że jakoś chętnych na płacenie nie ma....
To ja już wolę amatorsko ganiać za piłką albo biegać na nartach i za to płacićMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCzyli robisz coś zawodowo i nie czerpiesz z tego dochodów? To kiepski interesMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
Comment