Ale miejsce znalazłem Nie cierpie piwa, nie wiem skąd mam to. Może ktoś mi pomoże zrozumieć to Mam 22 lata i nigdy nie lubiłem piwa, strasznie mnie to denerwuje, gdyż będąc na studiach jest to ciężkie. Gdy ide z kumplami do baru to stawiaja mi butelke złotego płynu jakbym się o to prosił Może to dla niektórych piwoszów wyda się śmieszne, ale nie moge tego wypic aż mi żołądek do gardła podchodzi. Czy jest to możliwe abym miał taki wstręt do piwa?
nie lubie piwa
Collapse
X
-
Są piwa z browarów i napoje z fabryk piwa. Podejrzewam, że nie lubisz piwa, bo po prostu nie piłeś nigdy piwa.
Kumple zapewne podtykają Ci pod nos różne Żywce, Tyskie i inne Leszki. Powinieneś trochę poczytać forum i spróbować prawdziwego piwa.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Niewątpliwie cierpisz na jakąś bliżej nieznaną, paskudną chorobę . Nie wiem czy zarejestrowałeś się Tutaj i zacząłeś ten wątek w poszukiwaniu pomocy, czy jest to swego rodzaju prowokacja z twojej strony, a może działasz na czyjeś zlecenie .
Niestety ja nie potrafię ci pomóc, ale szczerze ci współczuję .
Twoje zdrowie- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArasAle miejsce znalazłem Nie cierpie piwa, nie wiem skąd mam to. Może ktoś mi pomoże zrozumieć to Mam 22 lata i nigdy nie lubiłem piwa, strasznie mnie to denerwuje, gdyż będąc na studiach jest to ciężkie. Gdy ide z kumplami do baru to stawiaja mi butelke złotego płynu jakbym się o to prosił Może to dla niektórych piwoszów wyda się śmieszne, ale nie moge tego wypic aż mi żołądek do gardła podchodzi. Czy jest to możliwe abym miał taki wstręt do piwa?2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Piwo to bardzo ogólne określenie pewnego gatunku napojów alkoholowych. Podejdź do tego tak jak do wody mineralnej , napoju gazowanego , kawy itp. Założe sie że nie każda kawa, napój czy woda mineralna Ci smakuje. Rozejrzyj się więc bardziej ( zgodnie ze zdaniem Ahumby) i poszukaj czegoś innego niż to co jest w każdym sklepie - podpowiedzi napewno znajdziesz na tym forum. Byc może też nie odpowiadają Ci okoliczności - rozumie to bo czasami jak ktośc bardzo nalega reaguje odwrotnie.
Nie traktuj jednak opinii forumowiczów jako nakłanianie do picia napojów alkoholowych
Może byc jednak i tak że poprostu nie lubisz piwa - każdy ma w sobie coś takiego że cos lubi a czegoś nie może przełknąć
Comment
-
-
Ja mam znajomego, który piwo wręcz uwielbia ale go nie pija, bo jest mu po nim (tak twierdzi) strasznie niedobrze. Ja tak mam po kawie i jej wcale nie ruszam. Dlatego uważam, że to nie jest kwestia tego czy piwo jest z fabryki czy nie.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Ja mam znajomego, który piwo wręcz uwielbia ale go nie pija, bo jest mu po nim (tak twierdzi) strasznie niedobrze. Ja tak mam po kawie i jej wcale nie ruszam. Dlatego uważam, że to nie jest kwestia tego czy piwo jest z fabryki czy nie.
Co do kawy ,to nie piję gdyż po jej wypiciu ronie mnie się trzęsą i nie tylko-normalnie delirka
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aras... Po lechu mnie tak mdli że to jest poezja- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
herbatę pijam też bez cukru, a wszystkie cole są dla mnie okropnie za słodkie, podobnie jak inne napoje i soki. czekoladę jadam tylko gorzką, bo cukru mam w nadmiarze w piwie domowym i ciastach, a innych węglowodanów w jedzeniu.
Comment
-
Comment