Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
nie lubie piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArasTak mówicie o tym piwie z fabryki i browaru. Które piwo sklepowe najbardziej wam smakuje, może ja złe pije. Po lechu mnie tak mdli że to jest poezja"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Większość dobrych piw jest dostępna tylko regionalnie - pewnie mluk chce Ci podać jakieś warte uwagi piwa, które będziesz w stanie kupić w swoim mieście.
Proponuję zajrzeć na wyniki naszego plebiscytu na Piwo Roku 2005.Last edited by jerzy; 2006-10-23, 18:21.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumBędę 16-17 XI w Zielonej Górze - zapraszam Cię na piwo do Hausta
normalnie tak mi żal faceta że ... chyba się napię piwaUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pomyśleć jakich to szkód ci szkodnicy z przemysłu dokonali! Normalnie echh!!
Ja Ci się kolego Aras nie dziwię że pseudopiwo z tych tam kp i innych Ci nie smakuje - widać masz dobry gust! !
spróbuj kiedyś piwa domowego i zrozumiesz swój ból!
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
Comment