Miałem być dzisiaj w siedzibie TVP3 we Wrocławiu, ale nie byłem, bo mi się nie chciało. Za to odebrałem pompę z naprawy oraz nabyłem w drodze kupna flet prosty i kubek z blachy miedzianej.
Gdzie dzisiaj miałem być, a nie byłem i dlaczego?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelNie napisałeś co jadłeś, czy Cię łamało w krzyżu czy nie, i czy się bardzo zdenerwowałeś na księgową?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuToż właśnie o to mi chodziło. Wyszedłem naprzeciw propozycji Marusi z innego, równie intelektualnego tematu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelNie napisałeś .... czy Cię łamało w krzyżu czy nie....
Krzysiu skończył 40 lat. Być może łamanie miało miejsce nie w krzyżu a np. w kolanie. Ale to szczegół.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa miałem iść na piwo i nie poszedłem.
Myślałem o założeniu nowego "ciekawego" tematu, ale się rozmyśliłem.
Comment
-
-
Dopisz jeszcze słowa powszechnie uważane za obelżywe..najlepiej po czyimś adresem, i Przechmieliny murowaneMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireDopisz jeszcze słowa powszechnie uważane za obelżywe..najlepiej po czyimś adresem, i Przechmieliny murowane
Czernina (tzw. Czarna polewka)
Autor: Bynio (cheart@wp.pl) Data publikacji: 2004-04-12 20:14:33
Porcje: 6 Koszt: ? zł Trudność: prosty Czas: 60-90 min. Kaloryczność: ?
Składniki:
- 1/2 kurczaka (powinna być kaczka...), i coś tam jeszcze.... (to ja dopisałem bo przepis jest długi).Last edited by sopista; 2006-10-27, 19:51.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireDopisz jeszcze słowa powszechnie uważane za obelżywe..najlepiej po czyimś adresem, i Przechmieliny murowane
Ty pipoMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment