Cztery godziny temu moja dzielna Małżonka urodziła drugiego syna, Piotrusia. To kolos - choć w skali mikro - o wadze 4420 g. Jest też zdrowy (Apgar 10), piękny (jak na załączonym obrazku - trzymany to Piotruś, trzymający to Crizz) i łapczywy - zmaltretował oba cyce już w godzinę po porodzie . Uprzejmie proszę wszystkich Forumowiczów - tych, którzy mnie pamiętają i tych, którzy nie - o mały toast za zdrowie mojego syna i jego matki. Dziękuję !
Chcę podzielić się radością!!!
Collapse
X
-
No to za Mamusię , Tatusia i Dzidziusia
Najlepszego dla całej... już teraz czwórki!Last edited by lzkamil; 2006-11-02, 00:31.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Wasze zdrowie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Moje gratulacjeLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Gratulacje, ale zdrowie to wypiję wieczorem, jakimś porządnym trunkiem, bo teraz to kawkę sączę, bezalkoholową No, trzeba będzie niezadługo rzeczywiście jakiś dział przedszkolny na browar.bizie wprowadzić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyZdrowie młodej poznanianki !!!
Ps. No chyba, że o mamusi pisałeś...Last edited by cyborg_marcel; 2006-11-02, 09:12.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKony, toż to młody poznaniak się urodził
alem się skompromitował z samego rana, koniec z forumowaniem przed poranną kawą.
Nie pozostaje mi nic innego jak zagrzebać się w mokrych liściach i przeczekać aż wszyscy zapomną.
Ale żeby nie było, to zdrowie miniCrizza !!!
Comment
-
Comment