Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C
dozgonna wdzięczność...
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDlaczego jako żart? Odniosłam wrażenie, że one piszą to cakiem poważnie. Akurat jadłam kanapkę, no i odechciało mi się
zamieszczenie tego postu! bo teksty powalają!
Był jeszcze wątek gdzie panowie pisali na temat pań....Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Ja kiedyś poczytaam sobie forum gazeta.pl, babski temat traktujący o tym, dlaczego wyszły za mąż. No i okazało się, że ani jedna nie wyszła za mąż z miłości - pół na pół - jedne, bo się bały, że już nikogo nie znajdą, a drugie, żeby mieć dostęp do portfela męża Stwierdziłam, że więcej już nie chcę wiedzieć na temat kobiet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaMam wrażenie, że pary damsko-męskię , które się tak zwyczajnie i po prostu lubią - są w poważnej mniejszości
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-CMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaMam wrażenie, że pary damsko-męskię , które się tak zwyczajnie i po prostu lubią - są w poważnej mniejszości
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-CAle na Śląsk - no bo do kogoś w gości nie będę prosił... pszenica bardzo dobra mi wyszła.
MarekLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo no,a my o pszenicy nic nie wiemy.
Marek
ps. nie ma problemu: zapraszam na działkę!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-CTo się dowiedziałeś! Trzeba czytać 'browarnictwo amatorskie' a nie tylko 'gdzie tu knajpy nowe są' (w których bydła jeszcze nie zrobiliśmy )
Marek
ps. nie ma problemu: zapraszam na działkę!
ps.nie kuś bo sie zjawię.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotCzytam czytam i to uważnie ale ta pszenica jakoś mi umknęła.
ps.nie kuś bo sie zjawię.
No oczywiście proszę o wcześniejsze info.
Marek
ps. pośpiesz się bo piwko wychodzi...Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-CZe względu na obowiązki 'zawodowo-rodzinno-hobbistyczne' jakoś brak mi czasu na spotkania Grupy Górnośląskiej, ale z przyjemnością powitam gości!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment