Wczoraj po południu zmarł nasz Kolega, jeden z najlepszych polskich kolekcjonerów etykiet, Robert Włodarczyk z Wrocławia. Pogrzeb odbędzie się w niedzielę w Limanowej, rodzinnym mieście Roberta.
Robert Włodarczyk.
Zdjęcie zrobione podczas zlotu w Zwierzyńcu.
Attached Files
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Zapewne nie każdy skojarzy Roberta z nazwiska, więc podpowiem, że forumowicze znali go również pod pseudonimem Mrożek. Dzięki Darku za zamieszczenie fotki, własnie szukałam jakiejś odpowiedniej.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Robercie, napewno teraz jesteś w lepszym świecie i patrzysz się na nas wszystkich z góry uśmiechając się pod wąsem.
Kiedyś znowu napijemy się razem piwa ale nie tak prędko. Za Ciebie i dla Ciebie
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Przekomarzaliśmy się na Zlocie o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkanocnymi....
Dziś miałam dwie takie wiadomości: jedna koło południa (dobry nasz znajomy odszedł pierwszego listopada i teraz ta wiadomość dotarła do mnie), a zaraz potem ta, o śmierci Mrożka...
Poszukuję zdjęć Roberta (nick: frakcja, ps. Mrożek) z naszych spotkań / giełd / zlotów na prośbę Jego bliskich. Wszelkie informacje poproszę na PW lub wvicky@poczta.fm
......a nie tak dawno temu w Zwierzyńcu piliśmy razem piwo.
Nikt nie zna dnia ani godziny.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment