żal , smutek i pustka we wrocławskim klubie kolekcjonerów w którym Robert był od wielu lat członkiem zarządu i autorytetem birofilskim.
Robert Włodarczyk (1962 - 2006)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaPoszukuję zdjęć Roberta (nick: frakcja, ps. Mrożek) z naszych spotkań / giełd / zlotów na prośbę Jego bliskich. Wszelkie informacje poproszę na PW lub wvicky@poczta.fm
P.S. Ciągle sobie trochę pochlipuję
Comment
-
-
Smutna wiadomość... Dość wspomnieć, że to dzięki Robertowi zająłem się kolekcjonowaniem na serio etykiet piwnych - on usystematyzował moje chaotyczne wiadomości i - bezinteresownie! - podarował wiele etykiet.
A może jakąś podstronkę kolekcjonerską z etykietami na Browarze nazwać imieniem Roberta?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerA może jakąś podstronkę kolekcjonerską z etykietami na Browarze nazwać imieniem Roberta?
Ja jutro warzę piwo na cześć Roberta, oczywiście będzie miało odpowiednią etykietę, tym samym On pojawi się w kolekcjach etykiet innych kolekcjonerów
Comment
-
-
Nie znałem go osobiście lecz kojarzę sobie Jego postać z giełd świdnickich. Pomyśleć, że był dwa lata młodszy ode mnie.
Spokój Jego duszy."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerdzięki Robertowi zająłem się kolekcjonowaniem na serio etykiet piwnych - on usystematyzował moje chaotyczne wiadomości i - bezinteresownie! - podarował wiele etykiet.
.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneWłaśnie bezinteresownie na jednym z pierwszych moich spotkań z Sekcją Wrocław podarował mi Kufel.
Przypomniałaś mi, że mam również pamiątkę - po grillowaniu zostawił u mnie szklaneczkę piwną.
Comment
-
-
Osobiście poznałem go na zlocie. Nie przypuszczałem, że to ostatnie spotkanieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W imieniu sekcji wrocławskiej na grobie Roberta zapaliłem znicz.
Zapaliłem też na grobie jedną dodatkową lampkę - każdy z członków forum i administracji, kto znał Roberta i chciał być na pogrzebie, a nie mógł, jak również każdy, kto Go nie znał i też chciał być, lecz nie mógł, niech uważa, że ta lampka jest zapalona także w jego imieniu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerW imieniu sekcji wrocławskiej na grobie Roberta zapaliłem znicz.
Zapaliłem też na grobie jedną dodatkową lampkę - każdy z członków forum i administracji, kto znał Roberta i chciał być na pogrzebie, a nie mógł, jak również każdy, kto Go nie znał i też chciał być, lecz nie mógł, niech uważa, że ta lampka jest zapalona także w jego imieniu..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerW imieniu sekcji wrocławskiej na grobie Roberta zapaliłem znicz.
Zapaliłem też na grobie jedną dodatkową lampkę - każdy z członków forum i administracji, kto znał Roberta i chciał być na pogrzebie, a nie mógł, jak również każdy, kto Go nie znał i też chciał być, lecz nie mógł, niech uważa, że ta lampka jest zapalona także w jego imieniu.MM961
4:-)
Comment
-
Comment