Z mojej strony krótki i przypadkowy to kontakt, ale dziękuję także od siebie.
Robert Włodarczyk (1962 - 2006)
Collapse
X
-
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Przykra wiadomość o odejściu kolejnej osoby z grona birrofilistów
Niestety nie mam wielu wspomnień kolekcjonerskich związanych z Robertem. W zasadzie pamiętam jedynie kilka banalnych , krotkich , kolekcjonerskich rozmów jakie mialem przyjemność zamienić z Nim na jedynych gieldach kolekcjonerskich w jakich uczestniczyłem ostatnimi laty tj w Żywcu w tym i w ubiegłym roku. Jako pamiątka po Nim pozostanie mi kilka etykiet w zbiorze ktore to zgodził mi się sprzedać mimo iz pochodziły z Jego kolekcji. To chyba pierwszy tego typu post-nekrolog na naszym forum i naiwnie chciałbym ażeby takowe już się nie pojawiały...
Żegnaj Robert.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Miałem okazję spotkać Go kiedyś w Instytucie na Bartku. Sympatyczny i pogodny człowiek. Pamiętam, jak mi wtedy powiedział: "Mnie pewnie nie kojarzysz." Był właśnie chyba takim niezauważanym browarbizowiczem, który więcej czytał niż pisał.Comment
-
Robert
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxPamiętam Roberta głównie z giełd, szkoda, że tak nagle odszedł .
pamiętajcie przyjaciele - życie tak szybko przemija że nie warto je marnować -Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumBył właśnie chyba takim niezauważanym browarbizowiczem, który więcej czytał niż pisał.Comment
-
Cóż, to chyba pierwszy post pod tym nickiem na forum. Szkoda, że to ja go piszę.
Może się przedstawię-Basia, córka Roberta Włodarczyka "Mrożka".
Miło mi, że mogłam przeczytać tyle serdecznych wypowiedzi o moim Tacie. Wiem, że bardzo Was lubił i cieszę się, że Wy również dobrze go zapamiętaliście.
Obiecuję zapalić kiedyś na Jego grobie światełko w Waszym imieniu.
Tymczasem bardzo proszę Was o pomoc w zbieraniu pamiątek po Tacie. Będę wdzięczna za wszelkie zdjęcia czy jakieś wspominki o nim. Byłabym wdzięczna również za etykietę z piwa nazwanego Jego imieniem.
Zostawiam namiary do siebie:
mail: exception@o2.pl
kom: 660458290
Będę wdzięczna za wszelkie materiały
Z pozdrowieniami, BasiaComment
-
Szkoda iż nie śledziłem ostatnimi czasy strony browaru ,że dowiaduje(my )się o tym dopiero dziś przy okazji giełdy w Radomiu .Robert dziękujemy za ogromną masę etykiet ,etykiet które pochodziły z Twojego zbioru ,a byłeś w stanie je nam odsprzedać ...za Suwałki,Strzyżów,Jędrzejów,Starogard za Namysłów ,Niemodlin, Brzeg dzięki Robercie!Comment
-
To bardzo smutna wiadomość. A tak niedawno w Zwierzyńcu rozmawialiśmy przy janowskim piwku.
ROBERCIE - BĘDZIEMY O TOBIE PAMIĘTAĆ.Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Kto z szanownych Wrocławian się wybiera na mszę? Ja wracam z Warszawy o 18.34, zatem nie opłaca mi się wracać na Sępolno, żeby jechać zaraz w drugą stronę, więc myślę poczekać w Lamusie i stamtąd pojechać na Aleję Pracy (tylko jeszcze nie wiem, czym ) Jeśli są chętni, to proponuję zrobić zbiórkę i pojedziemy razem, przy dworcu jakiś środek komunikacji się pewnie znajdzieLast edited by Marusia; 2006-12-07, 16:45.Comment
Comment