Jak w temacie.
Mówiąc konkretniej i w wojskowym skrócie - motyw borsuka na etach piwnych.
Od razu w ramach FAQ odpowiem na pytanie "Ale dlaczego ?"
Bo tak, bo mam taki humor, bo tak sobie wybrałem, bo chce być borsukowym tuzem i rozdawać karty, bo może w poprzedniej...
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
22 listopada o godzinie 19:00 Hopito stanie się miejscem, gdzie smak i adrenalina spotkają się twarzą w twarz. Ekipa Gryfusa ze Szczecina oraz Brygada Tarnobrzeg przybywają, aby przejąć krany i zaprezentować swoje najlepsze piwne perełki. UWAGA. Wejście od ulicy Parkingowej
Zapraszamy na XVI Elbląską Giełdę Birofilii która odbędzie się 12 listopada przy ul. Dębowej 1C "U Aktorów ". Zapraszamy również na spotkanie przed giełdowe które odbędzie się na miejscu giełdy 11 listopada tj. piątek godz.17. Startujemy o godz. 7 limitu czasowego u nas nie...
E: 12%
A: 4, 6%
Mam kłopot z tym piwem, bo parametry jego są takie same jak Polskiego Lagera z tego samego browaru (tam się sypnąłem wpisując 4, 8 alko, i nie mam już możliwości edytowania, ale było, tak jak tu 4, 6).
Piłem bezpośrednio po Polskim Lagerze i na 99,9% jestem...
Comment