No więc tak:
Kony> nie podejrzewałam Cię o bycie gburowatym eXpertem - chyba muszę przemyślę naszą znajomość
Abernacka> podziwiam stoicyzm z jakim przyjąłeś zmianę płci
Pogoniarzu> jeżeli henrykula nie wie, jak napisać nazwę Twego miasta, to są duże szanse, że tam go nie ma i nie będzie - więc i po problemie
Monne> ale że i Tobie się dostało? W szoku jestem
Ciekawe, czy Art teraz śledzi numery IP wszystkich nowych Forumowiczów i przeprowadza kontrolę tożsamości?
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Henrykula grzecznie się przywitał w pierwszym poście. Zaznaczył na wstępie, że nie jest birofilem, że potrzebuje pomocy...na końcu, z góry grzecznie podziękował za pomoc.
Po czym kilka osób się po nim przejechało i chłopak nie wytrzymał ciśnienia.
A teraz wszyscy mają ubaw. Jedyną osobą , która starała mu się grzecznie wytłumaczyć , że jest w błędzie, był ART. Nie wiem czy tak do końca jesteście w porządku. Nie każdy jest od razu birofilistycznym geniuszem, w momencie kiedy się tu loguje.
Generalnie mi wisi cały ten wątek. Chciałem tylko wyrazić swoje zdanie.
a ja uważam że nikt się po nim "nie przejeżdżał" Oczywiście do czasu jego zabłyśnięcia kilkoma wypowiedziami. Owszem były w pierwotnym temacie humorystyczne dodatki w stylu że może odnalazł dżina w butelce, itp. ale żeby było to choć trochę szydercze - nie powiem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Monne> ale że i Tobie się dostało? W szoku jestem
Ja również (jakoś spływa to po mnie).
Oj mr-perez widać, że nie dostałeś od "naszego wspaniałego kolegi" pełnego ekspresji PW: jakim to "jesteś głupkiem" i takie tam, tylko dlatego, że chłopaczkowi podoba się tak wyrażać.
Oczywiście nie uważam, żebyś nim był, ale chłopaczek ocenia ludzi w dość expresowym czasie i na podstawie nie wiem czego -o czym sama się przekonałam. W zw. z tym mój "najazd" na jego biedną postać jest dla mnie jak najbardziej uzasadniony i nie mam żadnych wątpliwości co do niego.
Oj mr-perez widać, że nie dostałeś od "naszego wspaniałego kolegi" pełnego ekspresji PW
Ja go wcale nie bronię, po kilku postach był troszkę niegrzeczny... ale nie mówcie , że mu nie pomogliście.
Prawda jest taka , że każdy ma tu na początku ciężko. Zostają tylko najlepsi .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez
Ja go wcale nie bronię, po kilku postach był troszkę niegrzeczny... ale nie mówcie , że mu nie pomogliście.
Powiem tylko: jak się komuś chce, to zostanie. Koniec na ten temat.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez
Henrykula dostał fajne odpowiedzi na swój temat, niektóre tylko LEKKO uszczypliwe, na które zareagował jakby ktoś dał mu w ryj prawie Nie przesadzaj, że tu jest szkoła przetrwania, raczej liceum Urszulanek mamy
Czytalem co drugi post chyba...
Szkoda slow na goscia.po co go karmic? nie rozumiem krzysia, ktory wogole taki watek otworzyl - dajze kolezce sie pogimnatsykowac...niech straci swoj czas. jego zaczepki zbywaj milczeniem.to dziala
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Ponieważ co jakiś czas dostaję od jakiegoś "geniusza" takie bluzgi (nie tylko ja, inne osoby również), postanowiłem się nimi pochwalić, żeby wszyscy zobaczyli, z kim mamy do czynienia. Nie widzę powodu, żeby obrażać się wzajemnie na PW, a na forum sprawiać wrażenie mistrzów savoire-vivre. Od tej pory wszytkie tego typu obraźliwe listy będę publikował. Tym bardziej, że mam nieodparte wrażenie, że problem narasta wraz z coraz większym udziałem w forum coraz młodszych użytkowników.
Ponieważ co jakiś czas dostaję od jakiegoś "geniusza" takie bluzgi (nie tylko ja, inne osoby również), postanowiłem się nimi pochwalić, żeby wszyscy zobaczyli, z kim mamy do czynienia. Nie widzę powodu, żeby obrażać się wzajemnie na PW, a na forum sprawiać wrażenie mistrzów savoire-vivre. Od tej pory wszytkie tego typu obraźliwe listy będę publikował. Tym bardziej, że mam nieodparte wrażenie, że problem narasta wraz z coraz większym udziałem w forum coraz młodszych użytkowników.
Jak się pije w 90% masówkę ,to potem jest jak jest
Temat zamykam - henrykula został gościem, a jego drugiemu wcieleniu miejmy nadzieję znudziło się trollowanie, a koledzy i koleżanki już się powyżywali wystarczająco
Comment