Zapewne mr-perez pisze się z małej litery. Sprawa Widzewa dla wielu jest dyskusyjna.
Ale zdanie zawsze zaczyna się z wielkiej litery, nawet jeśli pierwszym słowem w zdaniu jest mr_perez czy pieczarek.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez
O już mnie stara wiara forumowa osacza .
Uwaga była czysto techniczna. Stwierdziłem, że skoro mam okazję raz na pięć lat się zgodzić z Pieczarkiem, to trzeba chwytać szansę
U mnie się wyświetla z normalnym myślnikiem. I ciągnąc dalej ten wątek, Mr-perez będę pisał wielką literą nawet w środku zdania, bo tak sobie zdecydowałem w czasach, kiedy nawet nie wiedziałem, że kiedykolwiek napiszę Mr-perez.
I ciągnąc dalej ten wątek, Mr-perez będę pisał wielką literą nawet w środku zdania, bo tak sobie zdecydowałem w czasach, kiedy nawet nie wiedziałem, że kiedykolwiek napiszę Mr-perez.
No dobrze , skoro już dawno tak zdecydowałeś to pisz wielką literą, chociaż nie jest mi to na ręke , ale Cię rozumiem. Ja też jak się do czegoś przyzwyczaję to ciężko mi to zmienić .
PS. Nie wiedziałem, że się nie zgadzasz z pieczarkiem...byłem wręcz przekonany , że powyżej pewnej ilości postów wszyscy się zgadzacie .
Comment