Nie, żebym miała coś do wniesienia do tej dyskusji, ale skoro chcę w przyszłości uczestniczyć w podobnych wątkach, to muszę mieć te xxxxx postów. Ten mnie zbliża do owej magicznej granicy
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-11-22, 15:28.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Po pierwsze naucz się pisać poprawnie mojego nicka. A po drugie to moja fota jest bez porównania lepsza od tego Twojego wazonika, pływającego na boku w jakimś szambie, w świetle księżyca
Te szprotka! Nie obrażaj mnie tu tatusia!
Ostatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2006-11-22, 15:43.
Tycson - tak to się piszę? Jaki cson taka fotka - nie dziwi nic
Szprotkocson?
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Te szprotka! Nie obrażaj mnie tu tatusia!
Myślę, że spokojnie można zacząć temat : 'dlaczego forumowicze z jednego miasta, mający dużą ilość postów, atakują w zmowie forumowiczów z innych miast'.
Chybo pościeloszysto, Ty szprotkosconie . A tak w ogóle to skąd Ty jesteś, chyba się urwałeś z choinki z taką szprotkofotką
Chybo pościeloszysto, Ty szprotkosconie . A tak w ogóle to skąd Ty jesteś, chyba się urwałeś z choinki z taką szprotkofotką
Może być pościeloszysta, jeżeli sprawi Ci to kolejną przyjemność. Pozostała część Twego posta nie wnosi nic nowego do dyskusji i jest zwyczajnie tandetna (prawie tak jak Twa fotka) 8:-]
Może być pościeloszysta, jeżeli sprawi Ci to kolejną przyjemność. Pozostała część Twego posta nie wnosi nic nowego do dyskusji i jest zwyczajnie tandetna (prawie tak jak Twa fotka) 8:-]
U Ciebie nawet szprotka jest tandentna, za poza tym mam o kilka xxxxx więcej postów od Ciebie więc co to za spoufalanie się.
Tak właśnie jest tandeNtna.
Ostatnia zmiana dokonana przez zythum; 2006-11-22, 16:04.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szprotkockson
Myślę, że spokojnie można zacząć temat : 'dlaczego forumowicze z jednego miasta, mający dużą ilość postów, atakują w zmowie forumowiczów z innych miast'.
Ja poszedłbym dalej:
dlaczego forumowicze z jednego miasta dopingujący jednemu klubowi, mający dużą ilość postów, atakują w zmowie forumowiczów z innych miast dopingujących inne drużyny kopaczy'
Comment