Jesteś dla mnie zwykłą 'wycieczką osobistą'. Unikasz poważnych dyskusji.
Litwo Ojczyzno, moja ten tylko Cię ceni co
dwieście harmat grało,
A gdy przyjdzie wróg podaplić Twój dom
po prostu słodki,
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Przepraszam, ja tylko tak, żeby sobie zaprenumerować.
Przyznaj się od razu, że chciałeś sobie posta nabić a nie rozmywaj tematu prenumeratą
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Szprotka, leszcz...Czy w związku z nadchodzącymi świętami miałby ktoś ochotę porobić za karpia? Staw już jest
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Całą trójka (ZA, ZY, DEKRA) zgłosi się z opiekunami do pani Bożenki z dyżurki w celu wykupienia kapci. Włażenie na forum bez kapci to szapan na wioche i dowód na beznadziejne fotki
Jacuś, czyżbyś dopiero dotarł do dom? Pochwal się, ile stałeś w korkach - bo ja dziś przed południem postałam przy Hali Ludowej paręnaście minut nie ruszając się o centymetr zrezygnowałam i wróciłam do domu
Jacuś, czyżbyś dopiero dotarł do dom? Pochwal się, ile stałeś w korkach - bo ja dziś przed południem postałam przy Hali Ludowej paręnaście minut nie ruszając się o centymetr zrezygnowałam i wróciłam do domu
Byłem w Dziekanacie i u BigLebowskiego po drodze z kadzią zacierno-warzelną. JAkie korki
Comment