Czy wszyscy powyżej xxxxx ilosci postów mają takie samo zdanie?;-)

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

    #91
    Hm, dla mnie kwalifikuje się to jako rozmywanie tematu. Postuluję, wydzielić!

    Comment

    • Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

      #92
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
      Hm, dla mnie kwalifikuje się to jako rozmywanie tematu. Postuluję, wydzielić!
      Jak będzies zmiał swoją piaskownicę, to pogadamy
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

      www.wrowar.com.pl



      Comment

      • JAckson
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2004.05
        • 6123

        #93
        Znaczy się postulat odrzucony. I bardzo dobrze. A za wywoływanie Moderatora na daremno proponuję banana dla tego pana.
        MM961
        4:-)

        Comment

        • mr-perez
          † 1971-2008 Piwosz w Raju
          • 2005.09
          • 514

          #94
          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
          Byłem w Dziekanacie i u BigLebowskiego po drodze z kadzią zacierno-warzelną. JAkie korki
          Chciałem tylko dodać, że BigLebowski to mi wygląda na porządnego gościa .

          Jak nie na temat to proszę o wydzielenie.
          RTS WIDZEW
          www.kapsle.piwko.pl

          Comment

          • żąleną
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.01
            • 13239

            #95
            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
            Znaczy się postulat odrzucony. I bardzo dobrze. A za wywoływanie Moderatora na daremno proponuję banana dla tego pana.
            Bezczelson. Powinniśmy złączyć siły w celu wydzielenia kolejnej matrioszki.

            Comment

            • JAckson
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🍼🍼
              • 2004.05
              • 6123

              #96
              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
              Bezczelson. Powinniśmy złączyć siły w celu wydzielenia kolejnej matrioszki.
              Trzeba było tak od razu. Trzeba wymyślić coś nowego. Może pisać posty od tyłu - w ten sposób musi powstać nowy temat.
              MM961
              4:-)

              Comment

              • JAckson
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🍼🍼
                • 2004.05
                • 6123

                #97
                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez
                Chciałem tylko dodać, że BigLebowski to mi wygląda na porządnego gościa .

                Jak nie na temat to proszę o wydzielenie.
                CHyba najbardziej nienatematowy wpis jaki widziałem. Dla niego nie wystarczy założenie nowego tematu. Dla niego potrzebne jest nowe forum
                MM961
                4:-)

                Comment

                • żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

                  #98
                  Najgorzej się stanie, gdy moderator złośliwie nie będzie chciał wydzielać postów nie na temat.

                  Comment

                  • Marusia
                    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

                    #99
                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
                    Najgorzej się stanie, gdy moderator złośliwie nie będzie chciał wydzielać postów nie na temat.
                    Ta, właśnie taki mam zamiar W dodatku złośliwie załatwię prywatę - Jackson, jutro podrzucę Ci do chaty słody do ześrutowania na moją warkę niedzielną - bo taki od dziś jest cennik za wypozyczanie Porkerta
                    www.warsztatpiwowarski.pl
                    www.festiwaldobregopiwa.pl

                    www.wrowar.com.pl



                    Comment

                    • JAckson
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      🍼🍼
                      • 2004.05
                      • 6123

                      #100
                      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                      W dodatku złośliwie załatwię prywatę - Jackson, jutro podrzucę Ci do chaty słody do ześrutowania na moją warkę niedzielną - bo taki od dziś jest cennik za wypozyczanie Porkerta
                      Fajno, ale pożyczysz mi jeszcze raz mobilną kadź zacierno-warzelną . Ale jak chcesz to mogę Ci śrutownik dziś podrzucić do domu, bo będę jechał za półtorej godziny

                      Wydzielić te posty do tematu o piwowarstwie domowym czy coś
                      MM961
                      4:-)

                      Comment

                      • żąleną
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.01
                        • 13239

                        #101
                        Interesy se będą teraz na forum załatwiać...

                        Comment

                        • Marusia
                          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

                          #102
                          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
                          Ale jak chcesz to mogę Ci śrutownik dziś podrzucić do domu, bo będę jechał za półtorej godziny
                          Chyba nie doczytałeś - za te półtorej godziny to ja Ci mogę wręczyc słody do ześrutowania. Wchodzisz w to, czy mam Ci jutro przywieźć?
                          www.warsztatpiwowarski.pl
                          www.festiwaldobregopiwa.pl

                          www.wrowar.com.pl



                          Comment

                          • e-prezes
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2002.05
                            • 19291

                            #103
                            a nie chciałby ktoś ześrutować moich słodów? mnie się nie chce...

                            Comment

                            • Marusia
                              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

                              #104
                              Spoko, jak przywieziesz, to Ci osobiście je ześrutuję, na miejscu I jeszcze piwem Cie poczęstuję
                              www.warsztatpiwowarski.pl
                              www.festiwaldobregopiwa.pl

                              www.wrowar.com.pl



                              Comment

                              • JAckson
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🍼🍼
                                • 2004.05
                                • 6123

                                #105
                                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                                Chyba nie doczytałeś - za te półtorej godziny to ja Ci mogę wręczyc słody do ześrutowania. Wchodzisz w to, czy mam Ci jutro przywieźć?
                                Ech te kobiety. Muszę się ugiąć

                                Przygotuj to wezmę dziś po 20.00. Czyli za 20 (kilka) minut
                                MM961
                                4:-)

                                Comment

                                Related Topics

                                Collapse

                                • Ayodele
                                  proporcje ilości chmielu miedzy granulatem a szyszką
                                  Ayodele
                                  Czy jest jakaś ustalona proporcja w stosowaniu ilości chmielu miedzy ilością szyszek
                                  a granulatem ?
                                  Jeśli w recepturze jest np. 50 g szyszek to jaką ilością zastąpić to granulatem ?
                                  Może to potraktować procentowo ?
                                  2018-04-19, 01:04
                                • dadek
                                  Belgia, Antwerpen, Indiëstraat 21, Antwerpse Brouw Campagnie
                                  dadek
                                  Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
                                  2024-10-04, 23:49
                                • Serokomlak
                                  Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
                                  Serokomlak
                                  W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

                                  Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
                                  2024-09-28, 23:39
                                • dadek
                                  Domaniewek, Starego Browarnika 2, Browar Jabeerwocky
                                  dadek
                                  Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
                                  2022-09-22, 23:52
                                • Prusak
                                  Perła, Alt
                                  Prusak
                                  No to, skoro mowa o Perle, to mamy kolejną z "sezonowych specjalności".
                                  E. 12% wag.
                                  A. 4, 8% obj.
                                  Aromat wywąchany z butelki zgodny z deklarowanym na kontrze, czyli owocowo-estrowy, taki sam po przelaniu do szkła, może plus jakieś lekkie masełko, ale to chyba raczej...
                                  2024-08-28, 20:36
                                • Loading...
                                • Koniec listy.
                                Przetwarzanie...