Hm, dla mnie kwalifikuje się to jako rozmywanie tematu. Postuluję, wydzielić!
Czy wszyscy powyżej xxxxx ilosci postów mają takie samo zdanie?;-)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąHm, dla mnie kwalifikuje się to jako rozmywanie tematu. Postuluję, wydzielić!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonByłem w Dziekanacie i u BigLebowskiego po drodze z kadzią zacierno-warzelną. JAkie korki
Jak nie na temat to proszę o wydzielenie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZnaczy się postulat odrzucony. I bardzo dobrze. A za wywoływanie Moderatora na daremno proponuję banana dla tego pana.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąBezczelson. Powinniśmy złączyć siły w celu wydzielenia kolejnej matrioszki.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezChciałem tylko dodać, że BigLebowski to mi wygląda na porządnego gościa .
Jak nie na temat to proszę o wydzielenie.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNajgorzej się stanie, gdy moderator złośliwie nie będzie chciał wydzielać postów nie na temat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW dodatku złośliwie załatwię prywatę - Jackson, jutro podrzucę Ci do chaty słody do ześrutowania na moją warkę niedzielną - bo taki od dziś jest cennik za wypozyczanie Porkerta
Wydzielić te posty do tematu o piwowarstwie domowym czy cośMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonAle jak chcesz to mogę Ci śrutownik dziś podrzucić do domu, bo będę jechał za półtorej godziny
Comment
-
-
Spoko, jak przywieziesz, to Ci osobiście je ześrutuję, na miejscu I jeszcze piwem Cie poczęstuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaChyba nie doczytałeś - za te półtorej godziny to ja Ci mogę wręczyc słody do ześrutowania. Wchodzisz w to, czy mam Ci jutro przywieźć?
Przygotuj to wezmę dziś po 20.00. Czyli za 20 (kilka) minutMM961
Comment
-
Comment