Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76
Strzelec! Giełda (Papierów Wartościowych)?!
Collapse
X
-
Zacząłem się bawić w giełdę na www.doakcji.pl - taka symulacja, być może sucha zaprawa przed podjęciem wyzwania. Zachęcam, bo ułatwia to praktyczne zrozumienie teorii giełdowej.
Z dzisiejszych notowań - dobrze ma się pan Karkosik, Apator, Boryszew i Skotan na plusie, zwłaszcza Skotan - w tej chwili +12,94.
Comment
-
-
Skotan musiał w końcu odbić - zobacz ile ostatnio spadł - zwłaszcza od połowy grudnia, zresztą jak popatrzeć na roczny wykres - to od maja jest w tredzie spadkowym - a te wzrosty to sprawa czysto polityczna - biopaliwa, Lepper, Gilowska, dopłatyNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Nieśmiale pozwolę sobie w tym temacie o coś zapytać: czy ktoś ma już jakieś zdanie na temat nowości ING-a: Subfunduszu Budownictwa i Nieruchomości Plus? Interesuje mnie co sądzą o tym doświadczeni, którzy inwestują już jakiś czas? Może macie info czy coś podobnego oferują np. banki niemieckie?.
Comment
-
-
Arcy, dzięki za linka! Sam tak krążą niczym sęp wokół tematyki giełdowej i jak tylko gorący, uczelniany okres mi się skończy to pobawię się w tą symulację. Na razie mi oko zbielało jak zobaczyłem na pierwszej pozycji 110 306,01% zyskuSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment