No cóż. To była jedyna odpowiedź, która nie wymagała dalszej dyskusji... Kto ma lub miał trzyletnie dziecko, ten wie, jak trudna byłaby polemika, że Śląsk jednak ma kibiców... Każdy z nas przecież zna baśń Andersena "Nowe szaty Cesarza".
Dowcipy, które śmieszą tylko nas
Collapse
X
-
A w Koszalinie to co tam hula? Bałtyk, Gwardia...? Zapełniają trybuny kibice?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Comment
-
Grabarze piją wino i sobie gadają:
- Pogoda ładna, nie za ciepło, ciśnienie stabilne... nie ma co liczyć na sercowców, ciśnieniowców ani cukrzyków...
.
.
.
.
.
.
.
.
- Taaa... - mówi drugi - martwy sezon...Comment
-
Comment
-
Opuścił nas BroGuziec. Nie, nie umarł, ale ogłosił na fejsie koniec bbiz i wypisał się.
Powinno to być w temacie "informacje bez żadnego znaczenia", ale uznałem, że nie będę zakładał osobnego tematu dla jednej informacji bez żadnego znaczenia.Comment
-
Skoro prawie nie udzielal sie na bbizie to niewielka strata dla tego portalu.
Ja dowiedzialem sie o tym koledze dopiero od Ciebie Krzysiu, bo zrobiles mu tym wpisem reklame
A skoro on, cytujac za FB "Nie znalazl w pamieci zadnych milych chwil, wartosciowych ludzi czy dyskusji zwiazanych z bbizem" to poco ma sie chlopina meczyc skoro nie potrafi rozmawiac z innymi ludzmi.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Tak na marginesie pożegnania piwowara Peruna z browar.biz przytaczam z głównej strony dwie ostatnie oceny jego piwa Jasny Grom:
"Przeciętne APA, niezbyt przyjemny maślany aromat, ale po za tym jest całkiem w porządku."
"Moje trzecie podejście do tego piwa i znowu jest przeciętne - głównie przez tą goryczkę - która wypada tak sobie pod względem jakościowym. Można je wypić ze smakiem, ale konkurencja jest jednak lepsza. Warka 15.10.2016."
Kolejny piwowarski rycerz nie znoszący krytyki, obrażony?Comment
-
- Idziesz z nami po pracy na piwo?
- Nie. Boję się, że to znów źle się skończy. Tak jak wczoraj.
- A co było wczoraj?
- Poszedłem z wami na piwo. Kiedy wróciłem do domu, w przedpokoju zobaczyłem żonę w lateksowej masce i stroju sado-maso. Za nią stał sąsiad i ją od tyłu... no wiecie co. Wkurzyłem się. Sprałem sąsiadowi mordę, żonę wyrzuciłem na klatkę schodową, a sam wyciągnąłem piwko z lodówki i siadłem przed telewizorem. Przerzucając kanały zastanawiałem się, co zrobić dalej z tą sytuacją. Nagle zauważyłem, że kolejność kanałów mi się nie zgadza. Rozejrzałem się po pokoju, wstałem, przeprosiłem sąsiada, wpuściłem sąsiadkę z powrotem do środka i poszedłem do swojego mieszkania.Comment
-
Na bezludnej wyspie ląduje 50 panów i 1 pani. Po miesiącu pani mówi:
- Panowie dość tych świństw! I wiesza się na drzewie.
Po następnym miesiącu jeden z panów mówi:
- Panowie dość tych świństw, zakopujemy kobietę!
Po następnym miesiącu jeden z panów mówi:
- Panowie dość świństw, odkopujemy kobietę!Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Comment
-
Przyniesione ze szkoły przez Igora:
Komentator - na trybunach szał, kibice zrywają się z krzeseł, piękna akcja Polaków i gooool. Następna akcja, znowu kibice przecierają oczy, nikt nie siedzi -...goooolll
...
Mija chwila: Komentator - to co teraz się dzieje nie da się opisać, jeszcze głośniej na trybunach...- z szatni wyszła na boisko drużyna Niemiec."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Rozmawia córka z ojcem.
- Tatku! Jestem zakochana w chłopaku, który mieszka bardzo daleko. W Australii! Chyba wyjdę za niego za mąż!
- Taki kawał drogi? To jak ty go znalazłaś??
- Poznałam go na portalu randkowym. Zostaliśmy znajomymi na Facebooku, prowadziliśmy długie pogawędki na czacie WhatsApp, a później mi się oświadczył na Skypie i teraz od dwóch miesięcy jesteśmy razem poprzez Vibera. Potrzebne mi jest twoje błogosławieństwo i życzenia na nowej drodze życia.
- Więc tak! Jeśli nadążam?... Powiecie sobie "TAK" na Twitterze, kupicie dzieci na Amazonie płacąc poprzez PayPal. A jak ci z nim coś nie wyjdzie to go sprzedasz na Allegro?Comment
Comment