Dziennikarz zapytał Beara Gryllsa o jego ulubiony napój.
Słynny podróżnik i survivalowiec odparł: "Mocz. Mocz wielbłąda".
Nieco zaskoczony dziennikarz dopytał: "No..., ale..., jak nie ma dostępu do moczu wielbłąda?"
Bear spokojnie odpowedział: "A, wtedy to Tyskie. Najbardziej przypomina mi mocz wielbłąda".
Pani pyta dzieci jakimi zwierzętami chciałyby być. Jasio mówi : "Wężem !!!!: A Pani : "A dlaczego wężem???!!!" Jasio: "Hmmm.... IDĘ I LEŻĘ!!!"
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Pewien człowiek po tym, jak doszedł do wniosku, że jego ojciec jest już stary, zawiózł go i zostawił w domu spokojnej starości. Kiedy wrócił, jego mały syn zapytał:
- Tato, powiedz mi, gdzie jest dom opieki?
- Czy chcesz odwiedzić dziadka?
- Nie, chcę wiedzieć, gdzie cię zabrać, kiedy będziesz stary - odpowiedział chłopak.
Kiedy ojciec to usłyszał, łzy napłynęły mu do oczu. Myślał długo, a potem zabrał swojego syna, pojechał i zostawił go w sierocińcu.
" Rekordowa liczba Użytkowników online: 1, 01-01-1970 o godz. 02:00."
W 1970 roku to mnie na świecie nie było i większość użytkowników tego zacnego forum . Fajne bo mnie mocno rozśmieszyło a to już sukces .
Ostatnia zmiana dokonana przez LESNICZYy; 2020-09-25, 15:41.
Idzie baca po gorach i widzi turyste robiacego pompki. I mowi do siebie: "Tyle lat przezylem, ale zeby wiatr babe spod chlopa wywial to jeszcze nie widzialem".
Ostatnia zmiana dokonana przez Demigod; 2020-10-12, 11:54.
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment