Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez
Dowcipy, które śmieszą tylko nas
Collapse
X
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angascNo to super. Śmiech to zdrowie. Daje pozytywną energię. Cieszę się, gdy mogę się do tego przyczynić.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireMamy rozwód. Te numerki się nie sprawdziły w sobotę
to może lepiej byłoby z 69...
ale skoro uśmiech to znaczy, że losowanie było szczęśliweMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezhmmm
to może lepiej byłoby z 69...
ale skoro uśmiech to znaczy, że losowanie było szczęśliweMłode koty mają adhd, niestety.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNawet nie masz pojęcia ja mi się radośnie zrobiłoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHmm....Sądzę, że jakby było szczęśliwe to wpisałabym się we wątku o najdziwniejszych miejscach do nadawania na browar. Póki co Pozek..Ale do następnej kumulacjiMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LacrifernoArab do taksówkarza:
- Proszę mnie wysadzić przed ambasadą.Comment
-
No to jeszcze o Arabach...jak było to przepraszam z góry .
Podchodzi stewardesa do Araba w samolocie i pyta:
- Może napije się pan drinka ?
- Nie, nie w żadnym wypadku, za chwilę będę prowadził ...Comment
Comment