Ale mój paragon zostawcie tutaj :P
Dowcipy, które śmieszą tylko nas
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Totus Wyświetlenie odpowiedziAle mój paragon zostawcie tutaj :P
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Totus Wyświetlenie odpowiedziTo jest dowcip napisany przez życie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziTotus ma rację ! Nie mozna dokonać "klonowania" posta ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziHmmm... ja nie umiem. Może niech Totus po prostu zamieści paragon jeszcze raz w TYM miejscu?
PS: W końcu własny temat lepszy od 1 posta niknącego w tłumie 600 innychZapraszam do Browaru Sielanka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziIdzie sobie kobieta przez park.
Nagle, w ustronnym miejscu z krzaków wybiega do niej ekshibicjonista, staje tuż przed nią, rozchyla płaszcz.
- Patrz! Co ty na to?
- Trochę podobne do ch..a, ale o wiele za małe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bulkowski Wyświetlenie odpowiedzi.... i jednym cięciem rozwalił ul na kawałki. ....
.....Jadąc dalej, spostrzegł w niedużej odległości ul. Nastawił więc kopię, zerwał rumaka i z olbrzymią prędkością i siłą przebił dom pasiastych owadów....
.....Miód lał się strumieniami....
Osy nie produkują miodu. A nawet nie magazynują tego, który uda im się niekiedy zrabować pszczołom.
Ale skoro istnieją smoki, to może są gdzieś na świecie takie dziwne osy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziTak myślałam, że o czymś zapomniałam - miało być jeszcze 10 jajek...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziMyślę, myślę i z cholerę nie wiem o co chodzi.....
Jest taka wersja dowcipu: Ekshibicjonista rozchyla płaszcz, kobieta przygląda się, po czym wykrzykuje: no tak, jajek zapomniałam kupić!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziSkrót myślowy Sopisty
Jest taka wersja dowcipu: Ekshibicjonista rozchyla płaszcz, kobieta przygląda się, po czym wykrzykuje: no tak, jajek zapomniałam kupić!
Dzięki Kibi.
Comment
-
-
Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:
- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?
- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.
- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?
- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!
Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:
- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?
- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypierdalasz!"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Żona nakazującym tonem:
-Natychmiast wyjdź spod stołu!
-Nie wyjdę.
-Mówię Ci: WYŁAŹ.
-Nie wyjdę.
-Wylaź, Tchorzu.
-Nie wyjdę. Chłop musi mieć swoje zdanie.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Archeologom udało się całkowicie odszyfrować napis na płytach
darowanych Mojżeszowi. Okazało się, ze przykazanie było tylko jedno:
"Nie z czasownikami pisze się osobno. Na przykład: nie zabijaj, nie
kradnij, nie cudzołóż, itd."Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
Comment