Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
Wyświetlenie odpowiedzi
Dowcipy, które śmieszą tylko nas
Collapse
X
-
Ponadto trzeba pogratulować lenistwu, skoro nawet ostatnich 20 postów nie chce się przejrzeć, gdzie ten dowcip jest kilka razy podany i komentowanyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba, przeciez nie bede przegladal postow tylko po to, zeby sprawdzic czy nie ma akurat tego dowcipuwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Przy obecnej jakości kandydatów pójście na wybory to przyjemność, którą można porównać jedynie z wizytą w burdelu celem wybrania sobie żony.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Z tym burdelem to jakoś mnie nie śmieszy...
Comment
-
-
bo on ma śmieszyć tylko Ahumbę;Pwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pudlarz Wyświetlenie odpowiedziZ tym burdelem to jakoś mnie nie śmieszy...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzibo on ma śmieszyć tylko Ahumbę;P
Dowcipy, które śmieszą tylko nas"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
No więc mają śmieszyć nas - w sensie nas, forumowiczów, czy nas - w sensie - piszącego?
Bo jeśli tak, to zasadniczo może być - ale z tym burdelem to jakoś nie tak...
Comment
-
-
Mnie też nie śmieszy ten dowcip, ale tylko dlatego, że uważam go za bardzo bliski prawdy. Jednak nie jest to temat do roztrząsania właściwości/niewłaściwości czyichś poglądów/gustów - ten dowcip jak najbardziej pasuje do tematuLast edited by Marusia; 2010-08-12, 10:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pudlarz Wyświetlenie odpowiedziNo więc mają śmieszyć nas - w sensie nas, forumowiczów, czy nas - w sensie - piszącego?
Bo jeśli tak, to zasadniczo może być - ale z tym burdelem to jakoś nie tak...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seler_32 Wyświetlenie odpowiedziNa pewno każdy z nas zna parę dowcipów, które śmieszą tylko nas samych, albo w ogóle nie są smieszne. Wypowiadanie ich publicznie prowadzi do kłopotliwych przerw w rozmowie i zmusza naszych rozmówców do unikania naszego wzroku, nerwowych usmiechów itp.
(...)."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
No tak, to są poglądy, nierzadko polityczne i nie miejsce tu... W każdym razie Koleżance Marusi i Koledze Ahumbie życzę w przyszłości kandydatów tych wyśnionych, wymarzonych... najlepszych z najlepszych.
Jakoś przed wyborami jeszcze, Kabaret Moralnego Niepokoju w swoim skeczu porównał wąsik Komorowskiego do wąsika Hitlera - też mi zgrzytnęło... - czy na starość tracę poczucie humoru?
Rozmawiają dwie blondynki:
- Słuchaj, pobijemy rekord Guinnessa.
- Co masz na myśli?
- To, że polecimy na Słońce...
- No coś ty! Przecież się spalimy!
- Polecimy w nocy.
Comment
-
Comment