Dowcipy, które śmieszą tylko nas

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • biermann
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 2552

Młoda blond sekretarka opowiada o swoich wieczornych wyczynach przyjaciółce:
    - Po kolacji - mówi - on chciał przyjść do mojego pokoju, ale odmówiłam. Powiedziałam, że moja mama by się zmartwiła, gdybym to zrobiła.
    - To bardzo mądrze - przyznała z aprobatą przyjaciółka - Co było potem?
    - Nalegał, a ja wciąż odmawiałam.
    - I nie zmieniłaś zdania?
    - Ani trochę. W końcu, poszliśmy do jego pokoju. Uznałam, że niech się jego mama martwi.

Cieżko poparzona w wypadku kobietę poddano operacji plastycznej. Aby przywrócić jej dawny wygląd twarzy, chirurg przeszczepił skórę z ... pośladka jej męża. Po udanej operacji kobieta mowi do męża:
    -Nie wiem jak ci dziekować...
    -Nie ma o czym mowić. Ilekroć będziesz witać się ze swoją matką pocałunkiem, będzie to dla mnie najlepsze podziękowanie!
    "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
    Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
    Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
    Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
    Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
      - ... 12 lat nauki angielskiego w szkole, 3 lata płacenia w prywatnej szkole, korepetycje w domu... wszystko żeby dostać robote w Anglii, a tam kur*a rozmowa kwalifikacyjna po polsku...
      Ostatnio rezerwowałem spanie w barcelońskim hostelu, rozmawiam sobie po angielsku, przychodzi do podania nazwiska i słyszę:

- Pan z Polski?

Reszta rozmowy już w języku ojczystym

Comment

• biermann
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.09
        • 2552

Siedzi facet w samolocie i wymiotuje do torebki. Widzący to pasażerowie wesoło komentują sytuację:
        - Jeszcze, jeszcze ! Facetowi już się przelewa z woreczka, widzi to stewardesa i idzie po następny. Gdy wraca widzi że facet ma pustą torebkę a wszyscy pasażerowie wymiotują.
        - Przelewało się to upiłem - komentuje facet.

Comment

• sergioP
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.09
          • 1271

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
          - ... 12 lat nauki angielskiego w szkole, 3 lata płacenia w prywatnej szkole, korepetycje w domu... wszystko żeby dostać robote w Anglii, a tam kur*a rozmowa kwalifikacyjna po polsku...
          (...)Mój brytyjski kolego...
          Jest nas tu już ponad 500 tys.
          UCZ SIĘ POLSKIEGO!(...)

Formacja Chatelet
          - Wiesz Luciu, co ci powiem?
          - ???
          - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
          Dzień dobry panu.
          Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

• fteo
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.05
            • 1139

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
            Ostatnio rezerwowałem spanie w barcelońskim hostelu, rozmawiam sobie po angielsku, przychodzi do podania nazwiska i słyszę:

- Pan z Polski?

Reszta rozmowy już w języku ojczystym
            Znam to z firmowego podwórka.
            Kolega IT dzwonił do irlandzkiego Della, jak również do Microsoftu (pracuję w polsko-irlandzkiej firmie), i najpierw oczywiście Hindusi (znudziło im się w UK), a potem Polacy na linii...
            http://lotnictwo.net.pl/
            http://www.flightradar24.com/
            http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• biermann
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.09
              • 2552

Pytanie: jaka jest niejadalna część warzywa?
              Odpowiedź: respirator.

Comment

• angasc
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2006.04
                • 977

Wydaje mi się, że już było, ale urzekła mnie poetyka opowiadającego

Na łące pasie się ogromny byk. Spokojnie skubie kolejne kęsy soczystej trawy dokładnie je przeżuwając. Nagle spostrzega w oddali biały punkt. Nie przerywając posiłku zaczyna go obserwować. Punkt, przybliżając się, zmienia się w kulkę, która podtacza się do byka i okazuje się być królikiem. Podbiegłszy do byka królik strzela palcami i mówi:
                - Ty, łochu rogaty, zjeżdżaj mi z drogi! Zrozumiano?
                Byk niewzruszony przeżuwa świeżo skubnięte źdźbła trawy, bacznieprzyglądając się królikowi. Królik:
                - Te, pokrako! Ogłuchłeś? Powiedzialem spieprzaj dziadu! Bo w łeb oberwiesz!
                Byk nawet nie przestąpił z nogi na nogę. Skubnął trawy i przeżuwa.
                Królik atakuje:
                - A tobie co? Uszy g*wnem zarosły!? Jak mi za dziesięć sekund nie zejdziesz z drogi, to tak ci nakopię do dupska, że pękniesz! Zrozumiałeś, pało śmierdząca!? Raz... dwa... trzy...
                Byk parsknął, odwrócił się do królika tyłem, uniósł ogon i wypróżnił na niego całą zawartość końcowego odcinka okrężnicy, po czym niespiesznym krokiem odszedł.
                Po pięciu minutach podszedł do tego, co, było, nie było wypadło mu spod ogona - cisza.
                Po dziesięciu minutach znów podszedł - muchy zdążyły się zlecieć, urządzając sobie bachanalia, ale ciągle cisza.
                Po piętnastu minutach znów wrócił na swoje stare miejsce. Królik zdołał wytknąć głowę z obfitej sterty guana. Właśnie opróżniał usta z pozostałości po niedotrawionej przez byka seradeli, a zauważywszy go wrzasnął:
                - Co!? Zesrałeś się ze strachu!

Comment

• biermann
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.09
                  • 2552

a propo wczorajszego dnia teściowej

Jaka jest idealna waga teściowej?
                  2 kg łącznie z urną.

Comment

• mjp
                    † 1963-2021 Piwosz i fajczarz w raju
                    • 2004.02
                    • 954

Elegancka restauracja, gość kończy posiłek i prosi o rachunek. Kelner podchodzi i podlicza:
                    - Obiad z dwóch dań z przystawkami i winem, 85zł
                    - Mlaskanie, 5zł
                    - Siorbanie, 5zł
                    - Razem 95 zł.
                    Gość dane mu stówę i mówi:
                    - Reszty pan nie wydawaj, jeszcze będę pierdział...
                    Maciek
                    Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)

Comment

• angasc
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2006.04
                      • 977

Spotyka się dwóch kolegów.
                      - No cześć stary . Co u Ciebie ?
                      - Ożeniłem się.
                      - Gratulacje. Jak Ci jest w stanie małżeńskim? Lepiej ?
                      - Trudno powiedzieć czy lepiej. Na pewno częściej....

Comment

• grzech
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2001.04
                        • 4592

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedzi

...skubie kolejne kęsy soczystej trawy dokładnie je przeżuwając...

...wypróżnił na niego całą zawartość końcowego odcinka okrężnicy...

...z pozostałości po niedotrawionej przez byka seradeli...
                        Kotynuujac zapoczątkowany przez Pieczarka wątek urealniania zbyt rozbudowanych literacko dowcipów, chciałem zwrócić uwage na to, iż:
                        - byk (jak sie domyślam chodzi tu o samca bydła domowego) pasąc sie na łące, żuje kęs pokarmu, następnie połyka, zas przeżuwanie to zupełnie inny proces odbywający sie po spożyciu znaczniejszej ilości karmy,
                        - zdecydowanie lepiej byłoby napisać o końcowym odcinku jelita grubego, czyli o prostnicy,
                        - skąd ta seradela? Jeśli byk pasł sie na łące, czyli wszedł w szkodę, bo prawidłowo powinien paść się na pastwisku to, seradela jako roślina uprawna nie za bardzo tu pasuje.
                        Czasem lepiej napisać mniej, niz więcej.

Comment

• angasc
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2006.04
                          • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedzi
                          Kotynuujac zapoczątkowany przez Pieczarka wątek urealniania zbyt rozbudowanych literacko dowcipów, chciałem zwrócić uwage na to, iż:
                          - byk (jak sie domyślam chodzi tu o samca bydła domowego) pasąc sie na łące, żuje kęs pokarmu, następnie połyka, zas przeżuwanie to zupełnie inny proces odbywający sie po spożyciu znaczniejszej ilości karmy,
                          - zdecydowanie lepiej byłoby napisać o końcowym odcinku jelita grubego, czyli o prostnicy,
                          - skąd ta seradela? Jeśli byk pasł sie na łące, czyli wszedł w szkodę, bo prawidłowo powinien paść się na pastwisku to, seradela jako roślina uprawna nie za bardzo tu pasuje.
                          Czasem lepiej napisać mniej, niz więcej.
                          Proponuję zatem, być za pomocą wielkiego narzędzia jakim jest internet odszukał autora tekstu oryginalnego i przekazal mu swoje uwagi.

Comment

• bulkowski
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2005.03
                            • 76

Miałem nadzieję, że nie pojawi się w tym wątku więcej osób pokroju Pieczarka. Niestety się myliłem. Nie rozumiem ludzie co was przeszkadza w tym, że dowcip jest trochę przekolorowany. Szarą, sztywną rzeczywistość, w której liczy się precyzja i dokładność, macie na co dzień dookoła siebie, puśćcie trochę wodze fantazji na internetowym forum, które ma być w założeniu ROZRYWKĄ (nowe słowo w słowniku pewnych użytkowników?)
                            „Piwo to dowód, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi" – Benjamin Franklin

Comment

• angasc
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2006.04
                              • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bulkowski Wyświetlenie odpowiedzi
                              Miałem nadzieję, że nie pojawi się w tym wątku więcej osób pokroju Pieczarka. Niestety się myliłem. Nie rozumiem ludzie co was przeszkadza w tym, że dowcip jest trochę przekolorowany. Szarą, sztywną rzeczywistość, w której liczy się precyzja i dokładność, macie na co dzień dookoła siebie, puśćcie trochę wodze fantazji na internetowym forum, które ma być w założeniu ROZRYWKĄ (nowe słowo w słowniku pewnych użytkowników?)
                              Zgadzam się w 100%.
                              Aż dziwne, że do tej pory nikt nie zauważył, iż zwierzęta nie mówią.

Comment

• Marusia
                                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                                🍼🍼
                                • 2001.02
                                • 20221

A koledzy to lewymi nogami wstali? Przecież Grzechu żartuje sobie
                                www.warsztatpiwowarski.pl
                                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X