Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc
Wyświetlenie odpowiedzi
Dowcipy, które śmieszą tylko nas
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziZgadzam się w 100%.
Aż dziwne, że do tej pory nikt nie zauważył, iż zwierzęta nie mówią.
Ja widziałem taki film na trzeźwo , co się nazywał, "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" i tam jeden wieprzek leciał i mówił "co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?". Więc chyba jednak mówią, no nie? No chyba, ze tylko cytował tytuł filmu, to wtedy nie. No chyba że w wigilię. Ale to zdaje się tylko te wierzące.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bulkowski Wyświetlenie odpowiedziMiałem nadzieję, że nie pojawi się w tym wątku więcej osób pokroju Pieczarka. Niestety się myliłem. Nie rozumiem ludzie co was przeszkadza w tym, że dowcip jest trochę przekolorowany. Szarą, sztywną rzeczywistość, w której liczy się precyzja i dokładność, macie na co dzień dookoła siebie, puśćcie trochę wodze fantazji na internetowym forum, które ma być w założeniu ROZRYWKĄ (nowe słowo w słowniku pewnych użytkowników?)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedziJak to nie mówią?
Ja widziałem taki film na trzeźwo , co się nazywał, "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" i tam jeden wieprzek leciał i mówił "co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?". Więc chyba jednak mówią, no nie? No chyba, ze tylko cytował tytuł filmu, to wtedy nie. No chyba że w wigilię. Ale to zdaje się tylko te wierzące.
Może i lepiej, ze nie mówił, bo mógłby zagadać cyrylicą i czar by prysł...
Od razu wyjaśniam - 4P+pies oglądałem trzeźwiutki... Przynajmniej, gdy oglądałem pierwszy raz...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedziTak, nawet w odcinku "Psi pazur" którego był głównym bohaterem.
Zresztą czasami lepiej dla własnego wizerunku nic nie mówić. Przykładem obecny prezydent RP. Ale to chyba post nie na temat, bo ten dowcip nawet mnie nie śmieszy.
Kurde, to też nie pasuje do tematu dyskusji... Dobranoc .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedziCo zaś do narodowości Szarika, to przypominam sobie, że w jednym z odcinków pada stwierdzenie, że jest on psem polsko-radzieckim.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Od Szarika to się kurka odczepcie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOd Szarika to się kurka odczepcie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziA musiałaś polecieć jeszcze tem drobiem? Mało nam w tym temacie żywego inwentarza?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bulkowski Wyświetlenie odpowiedzi... Niestety się myliłem. Nie rozumiem ludzie co was przeszkadza w tym, że dowcip jest trochę przekolorowany...
Co tobie przeszkadza, że ktoś się czepia kawału? Czy przez to kawał jest mniej śmieszny?
Ale to tak jest, jak się ktoś nauczy, że kawał musi być podkreślony uśmiechniętą mordą, że niby jest śmieszny, a w komediach telewizyjnych trzeba puszczać śmiech, żeby było wiadomo, w których miejscach się śmiać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziOto gość, który poważnie traktuje dowcipy. Po prostu rekord świata.
Co tobie przeszkadza, że ktoś się czepia kawału? Czy przez to kawał jest mniej śmieszny?
Ale to tak jest, jak się ktoś nauczy, że kawał musi być podkreślony uśmiechniętą mordą, że niby jest śmieszny, a w komediach telewizyjnych trzeba puszczać śmiech, żeby było wiadomo, w których miejscach się śmiać.
Comment
-
-
Spacerowicz pyta się wędkarza.
- Biorą?
- Nie bardzo.
- A złapał pan coś?
- Tak, jednego.
- A gdzie on teraz jest?
- Wrzuciłem go do wody.
- A duży był?
- Taki jak pan. I też mnie wku....ł"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment