Dowcipy, które śmieszą tylko nas
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
-
Pieczarku..... ja świadomie puściłem ten dowcip bo to jednak troszkę inna wersja, a mnie bardziej nie śmieszy niż ten od KrzysiaComment
-
Tylko że dla dowcipu kluczowe jest słowo "radziecki", czego autor mutacji (pewnie jakiś, bez obrazy, gimnazjalista) nie zauważył i położył cały żart.Comment
-
To jest temat dowcipy, które śmieszą tylko nas - skoro Was nie śmieszą znaczy, że Krasnal idealnie trafił, więc nie rozumiem tego waszego czepialstwa.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Mnie rozśmieszyła dzisiejsza rozmowa dwóch facetów (,,znawców piwa''), w wieku koło 30, w tramwaju.
Nagrałem ich rozmowę komórką więc pozwolę sobie przytoczyć fragment rozmowy.
- a ten bronek co Ci dał Kacper to co to było?
- nie wiem k... nazywało się chyba eee... coś od korby
- jakiej k... kobry?
- korby mówię
- aha
- no korby normalnie tej, ale czekaj korb... eee... Koreb o już wiem Koreb na bank
- ja pierd... i co to było tej?
- no browar, ale jakiś dziwny, inny taki
- nie dobry?
- nie no spoko, ale taki jakiś inny kolor i dziwny w ch... posmak, ale bardzo dobry
- ja tam wolałem nie pić tego, Kacper zawsze coś z tymi browarami odpierdala
- no tej
- a to Koreb to kto robi?
- nie wiem nawet, ale kolor miało taki podobny do Żywca to może Żywiec?
- albo Lech, bo w sumie Lech robi czasem takie nietypowe bronki, nie wiem on robi Wojaka, Reddsa, Warkę albo raz tego no Kolejorza zrobili to może to też oni?
- nie wiem albo Tyskie może, ja w każdym razie o nim nie słyszałem nigdy wcześniej
- no ja też
- tej a piłeś Paulanera?
- no piłem na juwenaliach, takie ze zboża
- nie ze zboża k... tylko z pszenicy
- a pszenica to co to k... jest? nie zboże?
- no zboże, dobra k... nie czepiaj się
- też jakieś inne, mniej przejrzyste, ciekawe jak oni je robią
- może k... dolewają czegoś albo ta pszenica to robi
- nie wiem, mi tam Pilsik najlepiej wchodzi
No i w tym momencie musiałem wysiąść a szkoda, bo dialog był arcyciekawy i pouczającyComment
-
- może k... dolewają czegoś albo ta pszenica to robiJEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Last edited by TomekPeisert; 2010-12-21, 11:35.Comment
Comment