Jedzie sobie rycerz na koniu. Patrzy, a tu w oddali wieża.
Jeśli jest wieża, to pewnie będzie i księżniczka. Jak będę przejeżdżał, to pewnie wyjrzy. Jak wyjrzy, to się zapyta: "Rycerzu! Gdzie jedziesz?". Jak się zapyta, to ja jej odpowiem: "Gdzie jadę to jadę, ale bym poruchał".
Zadowolony z tego co wymyślił Rycerz udał się w kierunku wieży. Księżniczka jednak nie wyjrzała.
Nie chcąc zmarnować tak wspaniałego planu Rycerz zawrócił aby przejechać pod wieżą jeszcze raz. Powtarza aby nie zapomnieć: "Gdzie jadę to jadę, ale bym poruchał...".
Księżniczka jednak kolejny raz nie wyjrzała.
Rycerz zawrócił ponownie i powtarza: "Gdzie jadę, to jadę...".
Aż tu nagle księżniczka wyjrzała i widząc Rycerza woła: "Rycerzu! Gdzie jedziesz? Może byś poruchał?"
Rycerz na to: "Yyy... Poruchałbym poruchał, ale gdzie ja kur.. jadę?"
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Spotyka poseł Biedroń na ulicy marszałkowskiej biedniutkiego i siwiutkiego staruszka. Starusze przejęty spotkaniem posła pyta drżący głosem:
-"Panie pośle, Panie Biedroń jak ŻYĆ?!!!!"
Zaskoczony pan Robert spogląda nieufnie na dziadka i obmacując tylne okolice skrzywiony odpowiada:
-" Po wczorajszej orgii BOLI JAK CHOLERA!!!!!"
Według najnowszych badań przeprowadzonych przez międzynarodowych psychologów są dwie główne przyczyny, dla których mężczyźni spędzają wieczory w barze:
a) Nie mają kobiety
b) Mają kobietę
Żona do męża:
- Piszą, że woda podrożała...
- O, wreszcie i abstynentom się do dupy dobrali!
Siostra z Londynu dzwoni do brata.
- Cześć Michał, co tam u Was w Polsce słychać?
- Mam dwie wiadomości, dobrą i złą.
- Zacznij od złej.
- Mama chora, dom zajął komornik, mój zakład upadł, babcia umarła bo nie miała na leki, sąsiad się powiesił po stracie pracy, zamknęli szkołę, więc Ania nie chodzi do szkoły bo nie mamy pieniędzy na dojazdy, Wojtkowi odmówili chemioterapii więc szykuje się kolejny pogrzeb...
- A dobra!?
- Na szczęście to PO jest u władzy a nie PiS
Idzie Jasiu do kościoła wyspowiadać się. No i opowiada swoje grzechy:
- Nie słuchałem się mamy i przeklinałem...
Ksiądz zapukał...
A Jasiu:
- Ku...wa, co mnie straszysz!
Przerażony gimnazjalista rano :
- Mamo , mamo , śniła mi się goła Doda !
- Nic się nie martw , ( odpowiada matka ) , ja zaraz wszystko wypiorę.
Przychodzi ksiądz po kolędzie, gospodarz nie ma ochoty z nim rozmawiać więc mówi:
-nie, dziękuję bardzo nie jestem zainteresowany.
Ale żeby nie robić księdzu przykrości widząc jego nagle posmutniałą twarz mówi:
O, niech ksiądz się nie przejmuje, Świadkow Jehowy
i akwizytorów Amwaya też nie wpuszczam.
U SPOWIEDZI
- Kradłem! Oszukiwałem! Biłem żonę i dzieci !
- Do rzeczy synu! NA KOGO GŁOSOWAŁEŚ ?
Około 2000 lat temu , gdzieś na bliskim wschodzie...
Skromny Józef ,cieśla , późną nocą puka do drzwi
- Otwórzcie , gospodarzu , nie mamy noclegu , a moja
żona jest w stanie błogosławionym !
- A to ja zrobiłem dziecko !?!?
- A myślisz , że ja !%$@#$
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
Ile razy patrzę na ten rysunek to śmieje się sam do siebie
A to prawidłowo. Tutaj wolno...
W ogóle nie śmieszny rysunek. W ogóle. w ogó...
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Przy barze siedzi pijany mężczyzna. W pewnym momencie za jego plecami, stanęła kobieta ubrana w sukienkę na ramiączkach. Podniosła wysoko rękę, żeby przywołać barmana i pijak zauważył, że ma pod pachą niewydepilowane włosy. Nabrał powietrza w płuca i krzyknął ile sił.
- Barman, kolejka dla primabaleriny!
Barman natychmiast obsłużył kobietę. Po chwili kobieta stanęła ponownie za pijakiem i znowu podniosła rękę, żeby zamówić drinka. Pijak spojrzał przez ramię i znowu krzyknął na całą salę.
- Barman, kolejka dla primabaleriny!
Gdy powtórzyło się to po raz trzeci, barman zapytał:
- Skąd pan wie, że ona jest primabaleriną?
- Bo tylko tancerka baletowa może podnieść nogę tak wysoko.
Comment