Dziennikarz zapytał Beara Gryllsa o jego ulubiony napój.
Słynny podróżnik i survivalowiec odparł: "Mocz. Mocz wielbłąda".
Nieco zaskoczony dziennikarz dopytał: "No..., ale..., jak nie ma dostępu do moczu wielbłąda?"
Bear spokojnie odpowedział: "A, wtedy to Tyskie. Najbardziej przypomina mi mocz wielbłąda".
Pani pyta dzieci jakimi zwierzętami chciałyby być. Jasio mówi : "Wężem !!!!: A Pani : "A dlaczego wężem???!!!" Jasio: "Hmmm.... IDĘ I LEŻĘ!!!"
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Pewien człowiek po tym, jak doszedł do wniosku, że jego ojciec jest już stary, zawiózł go i zostawił w domu spokojnej starości. Kiedy wrócił, jego mały syn zapytał:
- Tato, powiedz mi, gdzie jest dom opieki?
- Czy chcesz odwiedzić dziadka?
- Nie, chcę wiedzieć, gdzie cię zabrać, kiedy będziesz stary - odpowiedział chłopak.
Kiedy ojciec to usłyszał, łzy napłynęły mu do oczu. Myślał długo, a potem zabrał swojego syna, pojechał i zostawił go w sierocińcu.
" Rekordowa liczba Użytkowników online: 1, 01-01-1970 o godz. 02:00."
W 1970 roku to mnie na świecie nie było i większość użytkowników tego zacnego forum . Fajne bo mnie mocno rozśmieszyło a to już sukces .
Idzie baca po gorach i widzi turyste robiacego pompki. I mowi do siebie: "Tyle lat przezylem, ale zeby wiatr babe spod chlopa wywial to jeszcze nie widzialem".
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment