ups, falstart
A może mała Zabawa!!! :D
Collapse
X
-
Forum -> Romanum ->Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa-> futbol ->korupcja -> kurator ->Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian BachToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Forum -> Romanum ->Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa-> futbol ->korupcja -> kurator ->Wit Żelazko -> członek -> organ -> klawiszeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Forum -> Romanum ->Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa-> futbol ->korupcja -> kurator ->Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> AlcatrazToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Forum -> Romanum ->Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa-> futbol ->korupcja -> kurator ->Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernoweBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
[QUOTE=mgiełka26]Forum -> Romanum ->Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa-> futbol ->korupcja -> kurator ->Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe -> Żywiec -> trzodaOstatnia zmiana dokonana przez adam16; 2007-01-18, 21:43.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Forum -> Romanum ->Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa-> futbol ->korupcja -> kurator ->Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe -> Żywiec -> trzoda -> pseudokibiceToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Forum -> Romanum ->Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa-> futbol ->korupcja -> kurator ->Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe -> Żywiec -> trzoda -> pseudokibice->szalikznany gamoń wiosłowyComment
-
Forum -> Romanum ->Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa-> futbol ->korupcja -> kurator ->Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe -> Żywiec -> trzoda -> pseudokibice->szalik -> klisza (skojarzenie szradziarskie)Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Forum -> Romanum ->Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa-> futbol ->korupcja -> kurator ->Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe
napisałeś dwa słowa, a miało byc jedno, Adam oszukujeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment