Forum -> Romanum -> Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa -> futbol -> korupcja -> kurator -> Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe -> Żywiec -> trzoda -> pseudokibice -> szalik -> klisza -> szantaż -> wałek -> Aneta K. -> przewodniczący -> impotent -> petent -> urzędnik -> dłuuuugie kolejki -> kibelek w knajpie -> brak wody/mydła/papieru -> orzeszki ziemne na barze -> barman -> łzawe komedie romantyczne -> Meg Ryan -> udawany orgazm -> migrena -> Goździkowa -> Jerzy Dudek -> Ferdydurke -> Ferdynand Kiepski -> kibelek -> sławojka -> wygódka -> serduszko -> szerszenie -> Szerszeron Lemon -> John Lennon -> Żąleną -> Za -> przed -> oczekiwanie ze śliną na pysku -> napaleniec -> facet -> babka -> sernik -> rodzynki -> budyń -> galareta -> ciocia -> Wujek Dobra Rada -> imieniny -> impreza rodzinna -> piwo domowe -> kwas -> zasada -> papierki lakmusowe -> Młody Chemik -> szkoła -> internat -> inicjacja -> masoni-> cykliści -> Cyklop -> oko -> Maroko -> Kaukaz -> góry -> doliny -> depresja -> mam doła -> mam kaca -> praca -> poniedziałek -> piątek -> lamus -> perła -> chmielowa -> to nasza królowa -> ul -> miodzik -> prof. Miodek -> prof. Filutek -> parasol -> styczeń 2007 -> grudzień 1981 -> okulary -> Hilary -> szerokie bary -> BMW -> Mercedes - > serial wenezuelski -> tasiemiec -> glista -> mięsko -> obiadek -> stołówka -> bufetowa -> kontuar -> trotuar -> peniuar -> noc -> mrok -> pełnia -> księżyc -> wilkołak -> moherak -> kaczorak -> grill -> piwo
A może mała Zabawa!!! :D
Collapse
X
-
Forum -> Romanum -> Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa -> futbol -> korupcja -> kurator -> Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe -> Żywiec -> trzoda -> pseudokibice -> szalik -> klisza -> szantaż -> wałek -> Aneta K. -> przewodniczący -> impotent -> petent -> urzędnik -> dłuuuugie kolejki -> kibelek w knajpie -> brak wody/mydła/papieru -> orzeszki ziemne na barze -> barman -> łzawe komedie romantyczne -> Meg Ryan -> udawany orgazm -> migrena -> Goździkowa -> Jerzy Dudek -> Ferdydurke -> Ferdynand Kiepski -> kibelek -> sławojka -> wygódka -> serduszko -> szerszenie -> Szerszeron Lemon -> John Lennon -> Żąleną -> Za -> przed -> oczekiwanie ze śliną na pysku -> napaleniec -> facet -> babka -> sernik -> rodzynki -> budyń -> galareta -> ciocia -> Wujek Dobra Rada -> imieniny -> impreza rodzinna -> piwo domowe -> kwas -> zasada -> papierki lakmusowe -> Młody Chemik -> szkoła -> internat -> inicjacja -> masoni-> cykliści -> Cyklop -> oko -> Maroko -> Kaukaz -> góry -> doliny -> depresja -> mam doła -> mam kaca -> praca -> poniedziałek -> piątek -> lamus -> perła -> chmielowa -> to nasza królowa -> ul -> miodzik -> prof. Miodek -> prof. Filutek -> parasol -> styczeń 2007 -> grudzień 1981 -> okulary -> Hilary -> szerokie bary -> BMW -> Mercedes - > serial wenezuelski -> tasiemiec -> glista -> mięsko -> obiadek -> stołówka -> bufetowa -> kontuar -> trotuar -> peniuar -> noc -> mrok -> pełnia -> księżyc -> wilkołak -> moherak -> kaczorak -> grill -> piwo -> browar domowyPoszukuję
Comment
-
-
Forum -> Romanum -> Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa -> futbol -> korupcja -> kurator -> Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe -> Żywiec -> trzoda -> pseudokibice -> szalik -> klisza -> szantaż -> wałek -> Aneta K. -> przewodniczący -> impotent -> petent -> urzędnik -> dłuuuugie kolejki -> kibelek w knajpie -> brak wody/mydła/papieru -> orzeszki ziemne na barze -> barman -> łzawe komedie romantyczne -> Meg Ryan -> udawany orgazm -> migrena -> Goździkowa -> Jerzy Dudek -> Ferdydurke -> Ferdynand Kiepski -> kibelek -> sławojka -> wygódka -> serduszko -> szerszenie -> Szerszeron Lemon -> John Lennon -> Żąleną -> Za -> przed -> oczekiwanie ze śliną na pysku -> napaleniec -> facet -> babka -> sernik -> rodzynki -> budyń -> galareta -> ciocia -> Wujek Dobra Rada -> imieniny -> impreza rodzinna -> piwo domowe -> kwas -> zasada -> papierki lakmusowe -> Młody Chemik -> szkoła -> internat -> inicjacja -> masoni-> cykliści -> Cyklop -> oko -> Maroko -> Kaukaz -> góry -> doliny -> depresja -> mam doła -> mam kaca -> praca -> poniedziałek -> piątek -> lamus -> perła -> chmielowa -> to nasza królowa -> ul -> miodzik -> prof. Miodek -> prof. Filutek -> parasol -> styczeń 2007 -> grudzień 1981 -> okulary -> Hilary -> szerokie bary -> BMW -> Mercedes - > serial wenezuelski -> tasiemiec -> glista -> mięsko -> obiadek -> stołówka -> bufetowa -> kontuar -> trotuar -> peniuar -> noc -> mrok -> pełnia -> księżyc -> wilkołak -> moherak -> kaczorak -> grill -> piwo -> browar domowy -> browar.bizToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Forum -> Romanum -> Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa -> futbol -> korupcja -> kurator -> Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe -> Żywiec -> trzoda -> pseudokibice -> szalik -> klisza -> szantaż -> wałek -> Aneta K. -> przewodniczący -> impotent -> petent -> urzędnik -> dłuuuugie kolejki -> kibelek w knajpie -> brak wody/mydła/papieru -> orzeszki ziemne na barze -> barman -> łzawe komedie romantyczne -> Meg Ryan -> udawany orgazm -> migrena -> Goździkowa -> Jerzy Dudek -> Ferdydurke -> Ferdynand Kiepski -> kibelek -> sławojka -> wygódka -> serduszko -> szerszenie -> Szerszeron Lemon -> John Lennon -> Żąleną -> Za -> przed -> oczekiwanie ze śliną na pysku -> napaleniec -> facet -> babka -> sernik -> rodzynki -> budyń -> galareta -> ciocia -> Wujek Dobra Rada -> imieniny -> impreza rodzinna -> piwo domowe -> kwas -> zasada -> papierki lakmusowe -> Młody Chemik -> szkoła -> internat -> inicjacja -> masoni-> cykliści -> Cyklop -> oko -> Maroko -> Kaukaz -> góry -> doliny -> depresja -> mam doła -> mam kaca -> praca -> poniedziałek -> piątek -> lamus -> perła -> chmielowa -> to nasza królowa -> ul -> miodzik -> prof. Miodek -> prof. Filutek -> parasol -> styczeń 2007 -> grudzień 1981 -> okulary -> Hilary -> szerokie bary -> BMW -> Mercedes - > serial wenezuelski -> tasiemiec -> glista -> mięsko -> obiadek -> stołówka -> bufetowa -> kontuar -> trotuar -> peniuar -> noc -> mrok -> pełnia -> księżyc -> wilkołak -> moherak -> kaczorak -> grill -> piwo -> browar domowy -> browar.biz -> forumPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Forum -> Romanum -> Giertychum -> imperium -> rodzina -> liga -> kasa -> futbol -> korupcja -> kurator -> Wit Żelazko -> członek -> organ -> Jan Sebastian Bach -> klawisze -> Alcatraz -> woda -> piwo koncernowe -> Żywiec -> trzoda -> pseudokibice -> szalik -> klisza -> szantaż -> wałek -> Aneta K. -> przewodniczący -> impotent -> petent -> urzędnik -> dłuuuugie kolejki -> kibelek w knajpie -> brak wody/mydła/papieru -> orzeszki ziemne na barze -> barman -> łzawe komedie romantyczne -> Meg Ryan -> udawany orgazm -> migrena -> Goździkowa -> Jerzy Dudek -> Ferdydurke -> Ferdynand Kiepski -> kibelek -> sławojka -> wygódka -> serduszko -> szerszenie -> Szerszeron Lemon -> John Lennon -> Żąleną -> Za -> przed -> oczekiwanie ze śliną na pysku -> napaleniec -> facet -> babka -> sernik -> rodzynki -> budyń -> galareta -> ciocia -> Wujek Dobra Rada -> imieniny -> impreza rodzinna -> piwo domowe -> kwas -> zasada -> papierki lakmusowe -> Młody Chemik -> szkoła -> internat -> inicjacja -> masoni-> cykliści -> Cyklop -> oko -> Maroko -> Kaukaz -> góry -> doliny -> depresja -> mam doła -> mam kaca -> praca -> poniedziałek -> piątek -> lamus -> perła -> chmielowa -> to nasza królowa -> ul -> miodzik -> prof. Miodek -> prof. Filutek -> parasol -> styczeń 2007 -> grudzień 1981 -> okulary -> Hilary -> szerokie bary -> BMW -> Mercedes - > serial wenezuelski -> tasiemiec -> glista -> mięsko -> obiadek -> stołówka -> bufetowa -> kontuar -> trotuar -> peniuar -> noc -> mrok -> pełnia -> księżyc -> wilkołak -> moherak -> kaczorak -> grill -> piwo -> browar domowy -> browar.biz -> forumToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
W poniedziałek mam doła, bo obiadek sam muszę zrobić i sam zjeść, fajna babka mnie nie chce, a serduszko mi do niej pika, członek zaś mi zanika, szkoła od ósmej rano na mnie czeka, a w niej ta cała trzoda i tylko piwo na nogi mnie stawia i na mordzie wyraz uśmiechu maluje, bo wiem, że niedługo już piątek.Last edited by Bombadil13; 2007-01-21, 20:36.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuzaUff"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda(...) powinnam po haśle Szerszeron wpisać skojarzenie piwo, ewentualnie kwas .(...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment