mam wiele ale zdecydowanymi liderami są Radegast i Budejovicky Budvar( znany jako Budweiser)
NAJLEPSZE PIWO
Collapse
X
-
Proponuję popróbować innych czeskich piw wtedy szybko zmienisz zdanie. O tych piwach, o których wspomniałeś nie mam zbyt dobrego słowa. Ot zwykłe piwnopodobne produkty pochodzące z fabryk a nie browarów!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaProponuję popróbować innych czeskich piw wtedy szybko zmienisz zdanie. O tych piwach, o których wspomniałeś nie mam zbyt dobrego słowa. Ot zwykłe piwnopodobne produkty pochodzące z fabryk a nie browarów!Last edited by sibarh; 2007-01-23, 21:22.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukNajlepsze piwo to Lubelski Full. Gul, gul.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becika nie leżajski?
Ja tylko cytuję słowa bardzo popularnej (szczególnie ostatnio) piosenki pewnego duetu z Lublina.
Zdrówko.
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukbeciku, tego nie wiem.
Ja tylko cytuję słowa bardzo popularnej (szczególnie ostatnio) piosenki pewnego duetu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukNajlepsze piwo to Lubelski Full. Gul, gul.
Każde piwo jest dobre, pod warunkiem, że jest zimne. Co do "najlepszości", nierzadko zależy ona przysłowiowej chwili. Np: ja darzę sentymentem Złotego Strong'a z Krajana, a zapewne są i lepsze piwa.Last edited by Seler_32; 2007-01-23, 23:03.Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.
Comment
-
Comment