marusia witam ja jestem poczatkujacy z wrocka wogole jakies spotkania browarnikow z wrocka sie odbywaja oprucz zlotow browaamatora? jeszcze nic nie uwarzylem a juz chce jakas bibke odwiedzic pozdrawiam
marusia witam ja jestem poczatkujacy z wrocka wogole jakies spotkania browarnikow z wrocka sie odbywaja oprucz zlotow browaamatora? jeszcze nic nie uwarzylem a juz chce jakas bibke odwiedzic pozdrawiam
pozwole sobie sie wtracic mimo zem nie Marusia
regularnie praktycznie co tydzien towarzystwo odwiedza jakis przybytek.
wszytko w watku wroclawskim zawarte:
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Browar z okolic Bambergu w bawarskiej Górnej Frankonii. Piwo z tego browaru często dostępne jest we wrocławskim lokalu FAM i uwarzone jest na nasz rynek.
Stąd na ecie jest logo lokalu oraz browaru Moon Lark (nie wiem jaka jest rola tego browaru przy warzeniu, bo w swoich mediach ledwo się...
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
Comment