Niebezpieczny brak piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mistrzu
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.08
    • 750

Niebezpieczny brak piwa

Jak podała Polska Agencja Prasowa ostatecznym argumentem, użytym w sporze amerykańskiej pary okazał się metrowej długości aligator, hodowany przez mężczyznę.

Policji, która zatrzymała 41-letniego hodowcę, Davida Havennera, nie przekonało tłumaczenie, iż bójkę zaczęła jego 39-letnia przyjaciółka Nancy Monico, która pogryzła go w rękę. W odpowiedzi David schwytał to co miał pod ręką - aligatora i zaczął nim okładać przyjaciółkę. Gonił też uciekającą Nancy, wymachując aligatorem.

Powodem sporu pomiędzy parą - zamieszkałą w Port Orange na Florydzie - był brak piwa w domu.

Historia zakończyła się szczęśliwie dla aligatora, hodowanego przez Davida w wannie - zwierzę zostało przekazane departamentowi ds. ochrony środowiska Florydy. Właściciel aligatora ma odpowiadać przed sądem za pobicie i nielegalne posiadanie zwierzęcia.

PAP, mat /2004-07-19 09:53:00
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24007

Mistrzu - proszę takie doniesienia kierować do działu "Przy piwie".

bez odbioru
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• dyczkin
      T.E.A. Time, Nancy
      dyczkin
      Piwo gotowe do oceny
      2018-06-24, 10:13
    • heckler
      Czechy, Nové Hrady 143, Pivovar Zevlův Mlýn
      heckler
      Nové Hrady to kolejne na naszej trasie położone tuż przy Austriackiej granicy miasteczko. W małym, ładnym i niespełna trzy tysięcznym mieście można zwiedzić sobie skromny, ale ładny zamek, pałac, a natomiast dla wolących dziką przyrodę polecam spacer, a najlepiej wsiąść na rower i...
      2019-06-06, 06:35
    • dadek
      Kraków, Makuszyńskiego 4a, Browar Twigg
      dadek
      Eksplorując krakowskie i podkrakowskie browarki 28.03.2018 wpadłem również do Davida Twigga na nowohuckich Bieńczycach. Wkoło przemysłowo-magazynowa zabudowa i niebiesko-rdzawy budynek wśród iglaków gdzie od sierpnia 2014 warzy się piwo.
      David powitał mnie u wejścia i zaprosił do...
      2018-03-31, 16:49
    • kloss
      Patrol piwny-Zimbabwe i Malawi
      kloss
      ZIMBABWE
      Kiedy 5 lat temu wróciłem z wycieczki min do Zimbabwe ograniczyłem się do opisania kilku piw. Nie odważyłem się na szerszą relację ponieważ byłem tylko 2 dni w Victoria Falls, więc nie czułem się upoważniony do jakiegokolwiek opisu miejscowego rynku piwnego. Dzisiejsze...
      2015-12-09, 09:35
    • Czapayew
      Czechy, Harrachov 222, Pension Restaurant David
      Czapayew
      Pensjonat z restauracją naprzeciwko KRTKA. Restauracja nie za duża, ale dość klimatyczna, wykończona w drewnie. Ceny jedzienia trochę wyższe od średniej, ale warto zamówić Krkonosky talir (125 CZK) - gwarancja najedzenia się dio syta (2 rodzaje mięs, 2 rodzaje knedlików, surówki). Z piw...
      2008-01-22, 10:35
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...