Mam zamiar kupić sobie monitor LCD 19 żeby mieć w końcu więcej miejsca na biurku ,obejrzałem kilka ofert w necie i widzę że tych monitorów jest mnóswtwo .Różne Hyundaie ,Eizo ,Samsungi ,LG itd o podobnych parametrach ale żeby trochę zawęzić poszukiwania to chce jeszcze z wbudowanym tunerem tv .Proszę forumowiczów komputerowców o pomoc w tym temacie
Jaki monitor LCD
Collapse
X
-
Eizo, Iiyama - to wyższa półka - jeśli zależy ci na jakości obrazu lub jesteś grafikiem, cała reszta to w zasadzie obojętne - tu możesz sobie wybierać na wyglad obudowyLast edited by strzelczyk76; 2007-02-16, 11:35.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Dzięki że chcieliście mi odpowiedzieć na to moje zapytanie.Po przeczytaniu tych postów stwierdziłem że to chyba będzie tak jak z samochodami ,że jak ktoś sobie kupił raz Audi to juz sie raczej trzyma tej marki i będzie zachwalał a żle powie na francuzów i odwrotnie są zwolennicy francuzów czyli Citroena ,RenaultLast edited by supersklep; 2007-02-16, 18:59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyIMO zdecydowanie praktyczniejszy jest wewnętrzny tuner w kompie.Last edited by emes; 2007-02-16, 19:41.
Comment
-
-
-
Trudno powiedzieć.Ja od 2 lat mam Mediona i jestem bardzo zadowolony.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wczoraj na TVN24 w programie "Progr@m" był test monitorów LCD do 1 tyś zł. udział wzięli: Samsung, Iiyama, LG i Benq. Do użytku domowego najlepiej wypadł LG."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Iiyame miałem przez dwa dni. Powód cała seria ów monitora była zawodna .
Teraz mam LG i jestem z niej w pełni zadowolony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyDrogi jak jasna cholera! Za tyle kupiłem trzy miechy temu Iiyamę 22''
Poza tym nie kupię już nic co nosi literki LG. Jak dla mnie to synonim badziewia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment