Jestem gosc- udalo mi sie zaklepac niezla pogode na zlot
Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzibędzoe na Zlocie pokaz mody
Nie jest to niestety Szałowakreacja, a typowo użytkowe spodnie.
Zresztą byłem w nich na Zlocie rok temu, tylko teraz mnie naszło, żeby się pochwalić- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNo to na zlocie 2009 nie będzie koszulek - sergioP szyje spodnie zlotowe- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Właśnie odmówiłem w robocie wyjazdu szkoleniowo integracyjnego pod Gdańskiem, bo odbywał się w terminie zlotu. Szkoda wyjazdu, bo chciałem jechać. Wątpliwości w wyborze jednak nie miałem.
Do zobaczenia.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie odmówiłem w robocie wyjazdu szkoleniowo integracyjnego pod Gdańskiem, bo odbywał się w terminie zlotu. Szkoda wyjazdu, bo chciałem jechać. Wątpliwości w wyborze jednak nie miałem.
Do zobaczenia.
O w doopę !!!! Jesteś GOŚĆ!! Powiem więcej JESTEŚ KOZAK!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziEeee, gościem byłby, gdyby zrezygnował ze zlotu...MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziJestem gosc- udalo mi sie zaklepac niezla pogode na zlot"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie sprawdziłem w sieci; sobota 4/14*C... Może ktoś ma lepsze dojścia?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie sprawdziłem w sieci; sobota 4/14*C... Może ktoś ma lepsze dojścia?
Comment
-
-
Jak mowilem, ze zaklepalem calkiem niezla pogode, to tak jest
Spiacy poza domkami, przynajmniej nie zaznaja opadowPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
To ja dopiszę, że nie palę od 135 godzinWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment