Taki jestem gość, że mam (który raz...nikt tak nie potrafi jak JA) skręcony staw skokowy i pekniętą torebkę stawową po koncercie The Analogs
Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTaki jestem gość, że przez 6,5 godziny składałem dzisiaj meble do salonu.
Wszystko było w 13 paczkach, dziesiątki desek, deseczek, nóżek, śrubek, wkrętów, gwoździ, itp.
Ale dałem radę i nawet przy tym jednego piwa nie wypiłem.
Żona mówi, że mi tą moją robotę w nocy wynagrodzi
Oby Ci się za parę dni nie rozjechały- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziNie chciałbym krakać, ale takie przedsięwzięcie bez piwa...
Oby Ci się za parę dni nie rozjechały
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo to uważaj, żeby jeszcze jakiś pożytek z ciebie w nocy był
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTaki jestem gość, że przez 6,5 godziny składałem dzisiaj meble do salonu.
Wszystko było w 13 paczkach, dziesiątki desek, deseczek, nóżek, śrubek, wkrętów, gwoździ, itp.
Żona mówi, że mi tą moją robotę w nocy wynagrodzi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Żona mówi, że mi tą moją robotę w nocy wynagrodziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziDziesięć desek w trzynastu paczkach?
Comment
-
-
Dzisiaj zabiłem śrutownik.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pistoletem?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziPistoletem?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wielka tkwi siła w naszym adminie...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Taki jestem gość: http://img20.imageshack.us/img20/983...wanie0004y.jpg
(do obejrzenia w poniedziałek, 7 grudnia - jak nic nie przeszkodzi)
A BTW, tak się nie pocą dłonie ani tak nie schnie w ryju nawet po totalnym przechlaniu... Odpowiadanie, gdy się siedzi w domowym fotelu to błahostkaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
No, Piracka, nie mam telewizora, ale stanę na ja... głowie i obejrzę
Comment
-
-
Ale że jak to już było nagrane? Wygrałeś?
Przy okazji miałem dziś taką masakrę w pracy, że wróciłem do domu i postanowiłem sie upić litewską nalewką...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment