Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikJednoczesnie musze stwierdzic, ze wypowiedzi nt. tego ile kto siedzial przed komputerem nei nadaja sie, przykro mi
To tyle na temat bycie gościem. W najbliższym czasie nie planuję udziału w tym temacie.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
[QUOTE=cyborg_marcel]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Jednoczesnie musze stwierdzic, ze wypowiedzi nt. tego ile kto siedzial przed komputerem nei nadaja sie, przykro mi
Pfff... Wczoraj 7 godzin na deszczu bez kaptura i prawie bez parasola, zwiedzając Wro.
To tyle na temat bycie gościem. W najbliższym czasie nie planuję udziału w tym temacie.QUOTE]
I zraniłeś uczucia mechaniczno-cyborgowe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145I zraniłeś uczucia mechaniczno-cyborgoweCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPodejrzewam, że mało kto może mieć tak nowocześnie rozwiązaną sprawę złamanej kończyny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPfff... Wczoraj 7 godzin na deszczu bez kaptura i prawie bez parasola, zwiedzając Wro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoTo wczoraj padał deszcze we Wrocławiu?
Ps. Twój post jest niemerytoryczny.Last edited by cyborg_marcel; 2007-03-12, 11:32.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Prosze nie wprowadzac mi tu entropii, bo miejsca zabraknie dla tych, ktorzy chca sie czyms pochwalic, a jeszcze tego nie zrobiliLast edited by naczelnik; 2007-03-12, 12:22.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
A co mi tam - pochwalę się.
jeteśmy z Wielkim B goście!
Trzy tygodnie od zawarcia wirtualnej znajomości zorganizowaliśmy całkiem fajny (i niewirtualny) mecz hokejowy.
Mecz pomiędzy drużynami Czarne Pantery i Smoki Pszów odbył się na lodowisku w Pszowie. Niestety gospodarze na lodzie nie okazali się zbyt gościnni i nie pozwolili Panterkom wygrać . Co innego po meczu, Pszów okazał się baaaaaaardzo gościnny... piwo lało się stugami .
Dzięki Wielki B!!!
Krótka notatka z meczu i zdjęcie na stronie Panter http://www.pantery.fr.pl/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika doriA co mi tam - pochwalę się.
jeteśmy z Wielkim B goście!
Trzy tygodnie od zawarcia wirtualnej znajomości zorganizowaliśmy całkiem fajny (i niewirtualny) mecz hokejowy.
Mecz pomiędzy drużynami Czarne Pantery i Smoki Pszów odbył się na lodowisku w Pszowie. Niestety gospodarze na lodzie nie okazali się zbyt gościnni i nie pozwolili Panterkom wygrać . Co innego po meczu, Pszów okazał się baaaaaaardzo gościnny... piwo lało się stugami .
Dzięki Wielki B!!!
Krótka notatka z meczu i zdjęcie na stronie Panter http://www.pantery.fr.pl/
No i Dori warzy dobre piwa. Dwa z nich spróbowałem (z tych podwójnych). Kiedys zasiądę do każdego po kolei i ocenię na forum.
A co do gościnności, hmmm... zawsze staramy sie przyjmować gości czym hata bogata
Do teraz śmiejemy się z "gościnności" naszej publiczności - najczęstszym okrzykiem padającym z widowni było: "jeeeebnij mu!!!"
Myślę, że od nowego sezonu 2007/2008 będziemy mogli się dooooopieeeeero czym pochwalić
No i jeszcze fotka z meczu (niestety nie jest zbyt dynamiczna )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B(...) No i jeszcze fotka z meczu (niestety nie jest zbyt dynamiczna )*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B(...)No i jeszcze fotka z meczu (niestety nie jest zbyt dynamiczna )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment