Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda
Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Dzisiaj jeździłem samochodem z nogą w gipsie. Nawet przegląd rejestracyjny zrobiłem
Ale prawdziwi gościowie stali dzisiaj godzinami w korku z okazji otwarcia ronda Regana i Galerii Grunwaldzkiej (przy galerii można było okazyjnie uczestniczyć w jej prawie jednoczesnym zamknięciu). Co za szczęście, że nie jechałem tamtędyMM961
4:-)
Comment
-
-
ART kazał mi się tu wpisać, to się wpisujęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykART kazał mi się tu wpisać, to się wpisuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDobra dobra - pochwal się, co zmajstrowałaś??Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDobra dobra - pochwal się, co zmajstrowałaś??Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Czyżby to było wszystko w tym temacie?
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że na browarbizowym forum nie ma Jakijestemgości.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
No dobra. Takijestemgość.
"...Umiem w cebrzyk wody nalać,
Umiem wyprać... No... I zwalać,
Z mydła zrobię tyle piany,
Co nasz kucharz ze śmietany...
I wypłuczę, i wykręcę,
Choć mnie dobrze bolą ręce.
Umiem także i krochmalić,
Tylko nie chcę się już chwalić..."- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziLodówka mi się popsowała, w związku z czym spożywam Primatora Double (24% ekstr, 10% vol.) w temperaturze pokojowej.
Jakieś pytania?.
Comment
-
-
Hmm..mi się nos w trąbkę zwinął jak powąchałam a z lodówki był Ale to było na imprezie, więc tak naprawdę wspomnienia mam bardzo pozytywne. Wyjaśnię tylko, że nie od niego zaczynałam konsumpcjęLast edited by kot_z_cheshire; 2007-06-24, 01:32.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Potrafię wypić każde piwo .
Nigdy nie zdarzyło mi się nie dopić i wylać piwo .Last edited by MarcinKa; 2007-06-27, 23:15.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment