Po długiej nieobecności... pochwalę się jaki JA jestem GOŚĆ. Od wczoraj nie jestem pracownikiem najemnym. Mogę odpoczywać. I żeby nie było, że to pesymistyczna wiadomość! Sam zrezygnowałem. Żaden tam kryzys Teraz mi ulżyło, już cały świat się o tym dowiedział
Jaki jestem gość
Collapse
X
-
No nie kogucik we własnej osobie Cieszę się z Twojego szczęścia i mam nadzieję, ze to oznacza częstsze Twoje wizyty na forum i nie tylko.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziPo długiej nieobecności... pochwalę się jaki JA jestem GOŚĆ. Od wczoraj nie jestem pracownikiem najemnym. Mogę odpoczywać. I żeby nie było, że to pesymistyczna wiadomość! Sam zrezygnowałem. Żaden tam kryzys Teraz mi ulżyło, już cały świat się o tym dowiedział
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziTo ja dopiszę, że nie palę od 135 godzinbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzipodymaćLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Jestem taki gość, że promotor stwierdził na mojej obronie, że mam znacznie większą wiedzę z zakresu piwowarstwa i przemysłu piwnego niż studenci żywienia. A jestem na ochronie środowiskaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
To z czego Ty się broniłeś? Przyznaj się, zagadałeś pana po prostu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziNie lubię, ale co mi tam, też raz w życiu się pochwalę: zdałam
Comment
-
-
E, 3 osoby w komisji ;p Z czego dwie panie. A broniłem się z bardzo zacnego tematu, a mianowicie "Produkcji odpadów i ścieków w browarze oraz ich zagospodarowaniu".
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Gosc to bedziesz, jak sie przyznasz, ze sie obronilesPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziE, 3 osoby w komisji ;p Z czego dwie panie. A broniłem się z bardzo zacnego tematu, a mianowicie "Produkcji odpadów i ścieków w browarze oraz ich zagospodarowaniu".
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Ano obroniłem I piwnych odkryć dokonałem z okazji poobronowego piwnego wyjścia numero uno.
Prawda, w tych dużych są wyjątkowo zjadliwe. I BZT5 duże i ChZT i w ogóle. Tylko po to co to rozlewają w puszki, butelki i kegi to ja nie wiemSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
Comment