Podobno piwo można wykorzystać przy eksplatacji nowoczesnego wysypiska śmieci do wspomożenia rozkładania śmieci przez mikroorganizmy.
Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Piwo czy "piwo"
A tak na serio to różne cuda można czynić. Cegły z ziemi okrzemkowej rządzą.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Comment
-
18 marca od godziny 21 do 23 będę w radio.
Co prawda internetowym ale play listę dali mi zrobić.
Zapraszam do słuchania.
Comment
-
Ja byłem w telewizorze i się nie chwalę
I to w Polsacie, w głównych Informacjach. Ze Staśkiem 69.
I nie chodziło o jakąś play listę a o piwo.
Nie chwalę się powyższym (bo nie ma czym) ale faktem, że ponad rok udało się to przemilczeć. Przynajmniej śladu na forum nie było. Żadnego PW, telefonu "z Forum".
Chodziło o to, że przy okazji tematu wzrostu cen piwa chciałem przemycić albo raczej podkreślić ideę domowego warzenia. Autoryzacji nie było (godzinę po nagraniu była emisja) i montary tak pocięli materiał, że została praktycznie bryndza.
Nawet rodzinie się nie chwaliłem. Faktem jest, że kilka telefonów po emisji było (rodzina, ludzie z pracy)."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"Comment
-
Ja byłem w telewizorze i się nie chwalę
I to w Polsacie, w głównych Informacjach. Ze Staśkiem 69.
I nie chodziło o jakąś play listę a o piwo.
Nie chwalę się powyższym (bo nie ma czym) ale faktem, że ponad rok udało się to przemilczeć. Przynajmniej śladu na forum nie było. Żadnego PW, telefonu "z Forum".
Chodziło o to, że przy okazji tematu wzrostu cen piwa chciałem przemycić albo raczej podkreślić ideę domowego warzenia. Autoryzacji nie było (godzinę po nagraniu była emisja) i montary tak pocięli materiał, że została praktycznie bryndza.
Nawet rodzinie się nie chwaliłem. Faktem jest, że kilka telefonów po emisji było (rodzina, ludzie z pracy).Comment
-
Comment
-
Myślałem raczej o wrzuceniu na jakiś ftp (czy też na prywatną stronę) i wysłaniu linku zainteresowanym.
A żeby to tak upublicznić, to muszę zadzwonić po autoryzację.
Generalnie materiału jest 3 minuty, a Infam występuje w ostatnich 15 sekundach. A nagrywali go chyba z 5 minut. Wypytali o cały proces warzenia, a puścili tylko "chmiel" i "cena wyprodukowania piwa".Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Obejrzałam. Wypadliście UROCZOComment
-
Comment