Podobno piwo można wykorzystać przy eksplatacji nowoczesnego wysypiska śmieci do wspomożenia rozkładania śmieci przez mikroorganizmy.
Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Piwo czy "piwo"
A tak na serio to różne cuda można czynić. Cegły z ziemi okrzemkowej rządzą.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziI BZT5 duże i ChZT i w ogóle. Tylko po to co to rozlewają w puszki, butelki i kegi to ja nie wiem
Gratulacje poza tymMM961
4:-)
Comment
-
-
Ja byłem w telewizorze i się nie chwalę
I to w Polsacie, w głównych Informacjach. Ze Staśkiem 69.
I nie chodziło o jakąś play listę a o piwo.
Nie chwalę się powyższym (bo nie ma czym) ale faktem, że ponad rok udało się to przemilczeć . Przynajmniej śladu na forum nie było. Żadnego PW, telefonu "z Forum".
Chodziło o to, że przy okazji tematu wzrostu cen piwa chciałem przemycić albo raczej podkreślić ideę domowego warzenia. Autoryzacji nie było (godzinę po nagraniu była emisja) i montary tak pocięli materiał, że została praktycznie bryndza.
Nawet rodzinie się nie chwaliłem. Faktem jest, że kilka telefonów po emisji było (rodzina, ludzie z pracy)."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziJa byłem w telewizorze i się nie chwalę
I to w Polsacie, w głównych Informacjach. Ze Staśkiem 69.
I nie chodziło o jakąś play listę a o piwo.
Nie chwalę się powyższym (bo nie ma czym) ale faktem, że ponad rok udało się to przemilczeć . Przynajmniej śladu na forum nie było. Żadnego PW, telefonu "z Forum".
Chodziło o to, że przy okazji tematu wzrostu cen piwa chciałem przemycić albo raczej podkreślić ideę domowego warzenia. Autoryzacji nie było (godzinę po nagraniu była emisja) i montary tak pocięli materiał, że została praktycznie bryndza.
Nawet rodzinie się nie chwaliłem. Faktem jest, że kilka telefonów po emisji było (rodzina, ludzie z pracy).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMasz gdzieś ten materiał?
Ale jest to 30MB avi (ok 3 minuty).
Jak ktoś chętny, to mogę gdzieś wrzucić do ściągnięcia.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNa YouTube dawaj
A żeby to tak upublicznić, to muszę zadzwonić po autoryzację.
Generalnie materiału jest 3 minuty, a Infam występuje w ostatnich 15 sekundach. A nagrywali go chyba z 5 minut. Wypytali o cały proces warzenia, a puścili tylko "chmiel" i "cena wyprodukowania piwa".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziJa mam.
Ale jest to 30MB avi (ok 3 minuty).
Jak ktoś chętny, to mogę gdzieś wrzucić do ściągnięcia."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziAutoryzacji nie szanuje Polsat i Stasiek
Dobra... nie będę wrzucał na YouTube. Kto chętny poproszę PW, powiem gdzie jest do ściągnięcia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziGeneralnie materiału jest 3 minuty, a Infam występuje w ostatnich 15 sekundach. A nagrywali go chyba z 5 minut. .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzitylko 5 minut? Jak na Dzień Piwowara nagrywali warzenie u Qbolanda, to chyba godzinę siedzieli
Comment
-
-
Obejrzałam. Wypadliście UROCZO
Comment
-
-
Comment
-
Comment