Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Dzięki Marusiu (tak nawiasem mówiąc gratulacje i powodzenia w Centrum Piwowarstwa) i Kopyr
za miłe kłamstewka Wasze zdrowie. Mam nadzieję, że jeszcze będzie dane w bardziej odpowiedni sposób próbować promować sprzeciw piwnym kompromisom - Wy nie próbujecie, Wy to robicie.
To co leciało było "nie na tamat".
Ale z drugiej strony nie udawajmy (mówię o sobie) "dzieci naciągniętych do (prawie) 180 cm naiwności""Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"Comment
-
Chciałem się tu wpisać, ale zupełnie nie pamiętam po co...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ok. W porządku przekonał mnie Pan.
Hmmm, co miałbym wybrać...
Mam 11 pełnych fermentorów/gąsiorków w piwnicy i dwa w mieszkaniu. 13 była z reguły pechowa. Może nie tym razem. Mam jeszcze dwa wolne. Czym prędzej wypełnię.
Nie wiedziałem, co naprędce wymyśleć...
(powyższe znajduje potwierdzenie w rzeczywistości, w wątku Dori zeznawałem, że mam 10 ale jednego sią nie doliczyłem :-))))Ostatnia zmiana dokonana przez Infam; 2009-03-18, 01:22."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"Comment
-
-
Mój post do przeniesienia został ;pSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Taki jestem gość, a moja Kasia gościówa, że właśnie rodzina mnie się powiększyła, z tej radości piję piwo z BK. No i zacytuję Feela:
Pokaż na co Cię stać,
ale nie jeden raz.Comment
-
taki jestem gość, że w ciągu dwóch tygodni obskoczyłem dwa wesela i dwukrotnie byłem jedynym w gronie stukilkudziesięciu weselników, który łoił piwo. dodam, że w pierwszym przypadku piłem za zgodą obsługi samodzielnie przyniesione 'na wszelki wypadek' napoje, a za drugim zindoktrynowany kolega zapewnił ciechana. chyba się z tą marką przeprosiłemba, właśnie jadę poprawiać te przeprosiny. mniam.
PS kopyr, fajnie być tatą nie? nie lubię feela, ale podany cytat wprowadziłem w życie, z czego bardzo się cieszę. życzę spokojnych nocy.veni, emi, bibiComment
-
Naszywka jest bez sensu (wzór narysowany na lekcji przez znudzonego brata), ale bardzo ją lubię.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Comment
-
Taki jestem gość, że mam obecnie w sklepie wszystkie piwa Trappistów, za wyjątkiem Westvleteren, którego nie można kupić, ani sprzedawać.
Co prawda Orvala ostatnia butelka, ale jest.Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2009-09-30, 21:09.Comment
-
Taki jestem gość, że przez 6,5 godziny składałem dzisiaj meble do salonu.
Wszystko było w 13 paczkach, dziesiątki desek, deseczek, nóżek, śrubek, wkrętów, gwoździ, itp.
Ale dałem radę i nawet przy tym jednego piwa nie wypiłem.
Żona mówi, że mi tą moją robotę w nocy wynagrodziComment