Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Nie wiesz? Język biznesowy, czyli współczesny pidżin: http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyki_pid%C5%BCynowe
Comment
-
Minął już ponad miesiąc ale nie zdążyłem się pochwalic - obroniłem doktorat z nauk ekonomicznych (i to ja, mgr anglistyki). Teraz załatwiam sobie różne dobrze płatne fuchy na uczelniach - będzie za co kupowac drogie piwa
PS. BEC Preliminary to najniższy poziom BEC-a. Sugeruję iśc za ciosem i zrobic Vantage albo jakiegoś LCCI (3?). Jakbyś chciał Seta korepytycji z Business English to do mnie - tylko trochę daleko z Poznania...Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment
-
Jak trafisz szóstkę to pamiętaj, że gratulowałem Ci trafienia dwójkiMM961
4:-)Comment
-
Preliminary musiałem, ale dalej się tak ze mną droczyć nie dam
- dwa miechy czekania na wyniki?? Pierdzielę... Angielskiego mogę się jeszcze pouczyć... Egzaminować się nie pozwolę. Za stary jestem na "fluently english", tłumaczem przysięgłym już nie będę...
PS Gratuluję doktoratu. Chyba mi bliżej do Twojej drugiej specjalizacji...Comment
-
Dwa miechy czekania to standard w przypadku "obcych" certyfikatów. Dodam, że jestem też certyfikowanym egzaminatorem LCCI. A w ogóle pozdrawiam Cię i rodzinne strony mojej Mamy (lubelskie!).Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Czas dać upust próżności.
Taki jestem gość, że nawet nie napiszę jaki.
Przygotowałem niespodziewankę, którą zaprezentuję na zlocie.
I nie jest to moja fryzura, a raczej jej brak.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Comment
-
Może to niewłaściwe aby się tym chwalić, ale co mi tam...
Wypiłem 36 piw i po dwóch godzinach mogłem prowadzić- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment