Łetam! Po tylu latach czytania tego FORUM zostałem seniorem! (dzisiaj akurat)
Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Takie, tam....niby nic, ale dla mnie to był jeden z trudniejszych egzaminów w życiu,
zwłaszcza, że zdawałam kilkakrotnie...i w końcu...mam prawo jazdy !!
Piotr, dzięki za anielską cierpliwość przez ostatni...rok Darku, dzięki za pomoc i namiary na instruktora!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziTakie, tam....niby nic, ale dla mnie to był jeden z trudniejszych egzaminów w życiu,
Piotr, dzięki za anielską cierpliwość przez ostatni...rok Darku, dzięki za pomoc i namiary na instruktora!!
Teraz to rozumiem, że na zloty to już tylko furą i Piotry idzie na całość, o poranki dnia następnego się nie kłopocząc... .
Wiem... Żartowałem...
To pisałem ja, Pancernik, skromny posiadacz (chwilowo) 12 punktów karnych (6 już mi odjęli...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTo pisałem ja, Pancernik, skromny posiadacz (chwilowo) 12 punktów karnych (6 już mi odjęli...)
JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziMożesz skasować punkty karne popełniając dobre uczynki:
http://www.mowimyjak.pl/technologie-...e,9_39931.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziTakie, tam....niby nic, ale dla mnie to był jeden z trudniejszych egzaminów w życiu,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziGRA-TU-LA-CJE!!!
Teraz to rozumiem, że na zloty to już tylko furą i Piotry idzie na całość.....
Na szczęście w tym roku, wszystko na to wskazuje, nie będziemy zmuszeni jechać samochodem
Ale za rok, to już może być problem... Tym jednak będziemy się martwić...za rok
Comment
-
-
GratulacjeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pojechaliśmy do browaru restauracyjnego i żeby mu zrobić na złość zjedliśmy na kolację obiadowe kanapki robione w porze śniadaniowej w samochodzie zaparkowanym przed lokalem! O tacy jesteśmy Goście!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziRównież gratulacje, bo ja (mimo kilku prób) nie mam tego za sobąbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZnaczy zjedzenia na kolację obiadowych kanapek robionych w porze śniadaniowej
Za to tym bardziej GRATULACJE dla Maggyka i ARTa!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPojechaliśmy do browaru restauracyjnego i żeby mu zrobić na złość zjedliśmy na kolację obiadowe kanapki robione w porze śniadaniowej w samochodzie zaparkowanym przed lokalem! O tacy jesteśmy Goście!
Ja też golę się wieczorem, muszę się jeszcze przyzwyczaić do spania w ubraniu... .
Chociaż, w Waszym przypadku to myślę, że było to takie opolskie nasiąkanie niemieckością jednak - oni bardzo często przed różnymi "rast- i gastsztetami" jedzą kanapki, wyjęte z bagażnika...
Comment
-
Comment