Jaki jestem gość

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rafal69
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.08
    • 115

Łetam! Po tylu latach czytania tego FORUM zostałem seniorem! (dzisiaj akurat)
    znany gamoń wiosłowy

Comment

• Basik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1308

Takie, tam....niby nic, ale dla mnie to był jeden z trudniejszych egzaminów w życiu,
      zwłaszcza, że zdawałam kilkakrotnie...i w końcu...mam prawo jazdy !!
      Piotr, dzięki za anielską cierpliwość przez ostatni...rok Darku, dzięki za pomoc i namiary na instruktora!!

Comment

• Pancernik
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.09
        • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedzi
        Takie, tam....niby nic, ale dla mnie to był jeden z trudniejszych egzaminów w życiu,
        Piotr, dzięki za anielską cierpliwość przez ostatni...rok Darku, dzięki za pomoc i namiary na instruktora!!
        GRA-TU-LA-CJE!!!
        Teraz to rozumiem, że na zloty to już tylko furą i Piotry idzie na całość, o poranki dnia następnego się nie kłopocząc... .

Wiem... Żartowałem...

To pisałem ja, Pancernik, skromny posiadacz (chwilowo) 12 punktów karnych (6 już mi odjęli...)

Comment

• Mason
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼
          • 2010.02
          • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
          To pisałem ja, Pancernik, skromny posiadacz (chwilowo) 12 punktów karnych (6 już mi odjęli...)
          Możesz skasować punkty karne popełniając dobre uczynki:
          JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Pancernik
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2005.09
            • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
            Możesz skasować punkty karne popełniając dobre uczynki:
            http://www.mowimyjak.pl/technologie-...e,9_39931.html
            Dawaj! Wchodzę w to! Nawet zamierzam 24-go prowadzić jednego niezbyt sprawnego gościa od BrowArmii przez Bierhalle do Czeskiej Baszty . Mogę mu też ponieść zakupy!

Comment

• darekd
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🍺🍺🍺
              • 2003.02
              • 12565

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedzi
              Cieszę się i gratuluję!

Comment

• Basik
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2006.06
                • 1308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
                GRA-TU-LA-CJE!!!
                Teraz to rozumiem, że na zloty to już tylko furą i Piotry idzie na całość.....

Na szczęście w tym roku, wszystko na to wskazuje, nie będziemy zmuszeni jechać samochodem
                Ale za rok, to już może być problem... Tym jednak będziemy się martwić...za rok

Comment

• Maggyk
                  Szara Adminiscjencja
                  🍼
                  • 2004.05
                  • 5617

Gratulacje
                  Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                  Piwo domowe -
                  Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                  PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23928

Pojechaliśmy do browaru restauracyjnego i żeby mu zrobić na złość zjedliśmy na kolację obiadowe kanapki robione w porze śniadaniowej w samochodzie zaparkowanym przed lokalem! O tacy jesteśmy Goście!
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• e-prezes
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2002.05
                      • 19260

Również gratulacje, bo ja (mimo kilku prób) nie mam tego za sobą
                      Last edited by e-prezes; 2012-04-16, 23:06.

Comment

• iron
                        • 2002.08
                        • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                        Również gratulacje, bo ja (mimo kilku prób) nie mam tego za sobą
                        Znaczy zjedzenia na kolację obiadowych kanapek robionych w porze śniadaniowej
                        bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                        Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                        Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Basik
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2006.06
                          • 1308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                          Znaczy zjedzenia na kolację obiadowych kanapek robionych w porze śniadaniowej
                          A ja myślę, że po prostu e-prezes robił kilka podejść z takimi kanapkami obiadowymi robionymi w porze śniadaniowej do lokalu, tylko z zupełnie niezrozumiałych przyczyn go nie wpuścili. Skandal!

Za to tym bardziej GRATULACJE dla Maggyka i ARTa!

Comment

• Pancernik
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2005.09
                            • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                            Pojechaliśmy do browaru restauracyjnego i żeby mu zrobić na złość zjedliśmy na kolację obiadowe kanapki robione w porze śniadaniowej w samochodzie zaparkowanym przed lokalem! O tacy jesteśmy Goście!
                            Generalnie klasyka - zjedliście śniadanie na kolację .
                            Ja też golę się wieczorem, muszę się jeszcze przyzwyczaić do spania w ubraniu... .

Chociaż, w Waszym przypadku to myślę, że było to takie opolskie nasiąkanie niemieckością jednak - oni bardzo często przed różnymi "rast- i gastsztetami" jedzą kanapki, wyjęte z bagażnika...

Comment

• e-prezes
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2002.05
                              • 19260

Przy ostatnim rozlewie zamykając gumową uszczelką 5-cio litrową beczułkę/puszkę z własnym piwem "udało" mi się wepchnąć ją całą do środka. Oczywiście wyciągnąć ją teraz po jej opróżnieniu nie sposób.

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Weź na zlot... Poradzimy sobie i będzie okazja do kolejnego wpisu w tym temacie...

Comment

Przetwarzanie...
                                X