Przesadzasz A dzień teściowej to kiedy??
Kochani Mężczyźni!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13To do e-prezesa chyba też?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26Przesadzasz A dzień teściowej to kiedy??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuTeż. Odpowiednio uogólniłem w poprzedniej wypowiedzi. ...
Comment
-
-
Chociaż nie uznaję tego dnia za święto to dziękuję Paniom z tego forum za życzenia.
Nauczono mnie kiedyś, że gdy ktoś coś mi życzy to chociaż bym się z tym nie zgadzał, lub nie lubił składającego życzenia, nie wypada nie podziękować. Dlatego dziwi mnie postawa Krzysia, chociaż to Jego problem."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Krzysiu jak zwykle jest po prostu śmiertelnie poważny
Kobietki, bardzo dziękuję za życzeniaLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26Przesadzasz A dzień teściowej to kiedy??Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu1 listopada.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil136 marcaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
-
Hmmm, "przysłowiowa" teściowa to niewiele ma wspólnego ze Wszystkimi Świętymi...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyHmmm, "przysłowiowa" teściowa to niewiele ma wspólnego ze Wszystkimi Świętymi...
Może ktos kiedyś wpadnie na pomysł ustanowienia Dnia Zięcia. W tym przypadku powinien on być nazajutrz po Dniu Teściowej, aby można było z właściwym namaszczeniem kontynuować... poprawiny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA Bombadil to kolejny nadgorliwy - skoro już odpowiedziałem na pytanie, to po cholerę sie wtrąca?
Przepraszam, pomyliłem się DZIEŃ TEŚCIOWEJ jest 5 marcaOstatnia zmiana dokonana przez Bombadil13; 2007-03-12, 23:42.Poszukuję
Comment
-
Comment