A tu Krzysiu mały dowód na to, że jednak ja mam rację, a Ty obchodź Dzień Teściowej kiedy tylko chcesz
Kochani Mężczyźni!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BAle ze Świętem Zmarłych może mieć już ciut więcej wspólnego. (...)
A Dzień Zięcia podobno też jest, ale nie wiem kiedy; nigdy nie dostałem "kwiatka"...Last edited by Wujcio_Shaggy; 2007-03-13, 09:53.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Swoją drogą czy takie święta brane są na serio, bo nie znam nikogo kto obchodziłby np. dzień liczby pi, dzień dobrego łotra (dzień Janosika) czy dzień ręcznika. Najciekawszy wydaje się być dzień rozrzutności.
Reszta dziwactw: http://www.kalendarz.malutki.pl/Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Swoją drogą czy takie święta brane są na serio, bo nie znam nikogo kto obchodziłby np. dzień liczby pi, dzień dobrego łotra (dzień Janosika) czy dzień ręcznika. Najciekawszy wydaje się być dzień rozrzutności.
Reszta dziwactw: http://www.kalendarz.malutki.pl/
Marcin obchodzisz?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireA mnie najbardziej rozbawia Dzień Turkucia Podjadka. Może zacznę obchodzić?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Czy one muszą tam żyć gdzie my je najmniej chcemy.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Akurat dzień rozrzutności jest obchodzony znacznie częściej niż raz do roku, głównie przez kobiety...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyAkurat dzień rozrzutności jest obchodzony znacznie częściej niż raz do roku, głównie przez kobiety...
(swoją drogą dość seksistowskie stwierdzenie, nieprawdaż?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Jesteś urodzonym gejem
Ale jako "nawrócony" mogę być ciekawym obiektem dla Młodzieży WszechpolskiejBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Niestety zostałem zindoktrynowany we wczesnym dzieciństwie i teraz podobają mi się wyłącznie kobiety.
Ale jako "nawrócony" mogę być ciekawym obiektem dla Młodzieży Wszechpolskiej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment