Ja jeżdżę po stolicy od kilkunastu lat autami z obcą rejestracją i bardzo bym się ździwił, gdyby ktoś mnie obtrąbił za "nieradzenie" sobie w ruchu miejskim. Posiadanie obcej rejestracji o niczym nie świadczy, ja mam obcą ze względów podatkowo-ubezpieczeniowych, po prostu płacę za ubezpieczenie taniej. Gdzieś już tu chyba opisywałem na czym to polega. Znam też innych mieszkańców stolicy jeżdżących na obcych rejestracjach i jest tu cała gama uzasadnień dlaczego tak jest, ale mi się nie chce tłumaczyć rzeczy oczywistych, bo ktoś nie wie dokładnie na jakim świecie żyje.
Kto jest winny temu, że Warszawa jest taka a nie inna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes(...) Posiadanie obcej rejestracji o niczym nie świadczy, ja mam obcą ze względów podatkowo-ubezpieczeniowych, po prostu płacę za ubezpieczenie taniej. (...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-pereznawet w poznaniu i okolicach(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosCo to poznań?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuCo to warszawa?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
co za niełóki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Moje najświeższe spostrzeżenia z krótkiej wizyty w Warszawie:
- Złote Tarasy - wielkie halo z otwarciem tego centrum handlowego już minęło, a rzeczywistość jest taka, że w toalecie na 3 krany nie działają 2, a mydła nie ma
- Albert w tychże Tarasach - nie dość, że panie w kasach ruszają się jak muchy w smole i jednego klienta załatwiają w czasie, w jakim dałoby się trzech, to na dodatek jedna z nich powiedziała do mnie per pani i nawet nie przeprosiła gdy inny klient zwrócił jej uwagę
- kasa biletowa na dworcu PKP - pani w okienku nie krępując się rozmawiała sobie przez komórkę, a pasażerowie stali i czekali aż łaskawie wznowi pracę.
Nie dziwcie się, że takie kwiatki wpływają na stosunek do stolicy. I na dodatek ciężko spotkać jej uśmiechniętego mieszkańca.
I na koniec pozytyw - warszawscy taksówkarze to chyba największe gaduły w tym fachu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMoje najświeższe spostrzeżenia z krótkiej wizyty w Warszawie:
- Złote Tarasy - wielkie halo z otwarciem tego centrum handlowego już minęło, a rzeczywistość jest taka, że w toalecie na 3 krany nie działają 2, a mydła nie ma
- Albert w tychże Tarasach - nie dość, że panie w kasach ruszają się jak muchy w smole i jednego klienta załatwiają w czasie, w jakim dałoby się trzech, to na dodatek jedna z nich powiedziała do mnie per pani i nawet nie przeprosiła gdy inny klient zwrócił jej uwagę
- kasa biletowa na dworcu PKP - pani w okienku nie krępując się rozmawiała sobie przez komórkę, a pasażerowie stali i czekali aż łaskawie wznowi pracę.
Ale co Ty chciałem tym postem udowodnić? Że zepsuty kran wpływa źle na wizerunek Warszawy?
Pozostałe przykłady też raczej głupie.Last edited by mluk; 2007-03-24, 08:43."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMoje najświeższe spostrzeżenia z krótkiej wizyty w Warszawie:
Nie dziwcie się, że takie kwiatki wpływają na stosunek do stolicy. I na dodatek ciężko spotkać jej uśmiechniętego mieszkańca.
I na koniec pozytyw - warszawscy taksówkarze to chyba największe gaduły w tym fachuW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaTakich przykładów znajdziesz w każdym mieście pełno. Mało reprezentatywne argumenty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNie dziwcie się, że takie kwiatki wpływają na stosunek do stolicy. I na dodatek ciężko spotkać jej uśmiechniętego mieszkańca.
I na koniec pozytyw - warszawscy taksówkarze to chyba największe gaduły w tym fachu
To trzeba było zadzwonić. Przyszedłbym.
A taksówkarze to fenomen. Jak jechalim rodzić to pan kierowca całą drogę opowiadał mi gdzie na moim osiedlu jest agencja towarzyska.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyna dodatek jedna z nich powiedziała do mnie per pani i nawet nie przeprosiła gdy inny klient zwrócił jej uwagę
Zepsuty kran w WC...hehehe. Jak ja kiedyś w Poznaniu chciałem skorzystać z WC to była deska obsikana. Co Ty na to ?
Comment
-
Comment